Σκέφτεσαι να αγοράσεις μαγιό διαδικτυακά; Δες τι πρέπει να προσέξεις

21.07.2020
Σκέφτεσαι να αγοράσεις μαγιό διαδικτυακά; Δες τι πρέπει να προσέξεις
Μάθε τα "σωτήρια" tips

Το ίντερνετ πλέον έχει γίνει ένας χώρος όπου μπορείς να βρεις οτιδήποτε μπορεί να θέλεις την οποιαδήποτε στιγμή, ενώ το marketing έχει φτάσει στο σημείο που εμφανίζονται στην οθόνη σου...μαγικά όσα μπορεί να σε ενδιαφέρουν ή εκείνα τα οποία πρόσφατα έλεγες στη φίλη σου πως θέλεις να αγοράσεις.

Δες και αυτό: Έχεις μικρό στήθος; Να πώς θα βρεις το σωστό μαγιό για εσένα

Όσο δελεαστικό κι αν είναι το να μπορέσουμε να αγοράσουμε εκατοντάδες πράγματα από την άνεση του καναπέ μας, θα πρέπει να θυμάσαι πως οι ηλεκτρονικές αγορές έχουν τους κινδύνους τους, οι οποίοι δεν έχουν τόσο να κάνουν με την πιθανότητα μιας χρηματικής απάτης (αν και αυτό αποτελεί ένα θέμα που πρέπει να προσέξεις και να ενημερωθείς σχετικά με το πώς μπορείς να κάνεις τις αγορές σου με τον ασφαλέστερο τρόπο). Οι κίνδυνοι για τους οποίους θα μιλήσουμε σήμερα έχουν να κάνουν με το λάθος νούμερο, τη λάθος επένδυση και μια λάθος εντύπωση που μπορεί να σου δημιουργήθηκε βλέποντας ένα ρούχο σε μια φωτογραφία, σε σχέση με το πώς θα φαίνεται φορεμένο στο σώμα σου.

Αυτό το είδες; Τα 3 πιο συνηθισμένα προβλήματα όταν φοράς σορτς και πώς να τα λύσεις

Αν, λοιπόν, σκέφεσαι να αγοράσεις μαγιό online, αυτά είναι τα tips που πρέπει να προσέξεις:
- Πριν κάνεις την οποιαδήποτε αγορά, θα πρέπει να καταλάνεις ποιο είναι το νούμερο σου. Μέτρησε τις αναλογίες σου και διάβασε το size chart του site από το οποίο σκέφτεσαι να αγοράσεις.

- Πρόσεξε το υλικό από το οποίο είναι κατασκευασμένο το μαγιό σου.

- Προτίμησε ένα brand που δημιουργεί κομμάτια που ταιριάζουν στο σωματότυπο σου. Το ότι ένα συγκεκριμένο μαγιό φαίνεται εντυπωσιακό και κολακεύει ένα μοντέλο σε μια φωτογραφία δε σημαίνει πως θα φαίνεται το ίδιο σε όλες τις γυναίκες.

- Κάνε την έρευνα σου σχετικά με τα έξοδα αποστολής. Πολλά site μπορεί να φαίνεται πως έχουν πιο οικονομικά ρούχα, αλλά χρεώνουν περισσότερο από κάποια άλλα στα μεταφορικά.