Η Sienna Miller θα σε πείσει να φορέσεις ξανά πλατφόρμες

17.09.2019
Η Sienna Miller θα σε πείσει να φορέσεις ξανά πλατφόρμες
Οι πλατφόρμες με τακούνια- οι οποίες φεύγουν από τη μόδα και ξανα έρχονται κάθε λίγες σεζόν - φαίνονται ότι πρόκειται να αναγεννηθούν ακόμα μια φορά, και αν αυτό σε κάνει επιφυλακτική , άσε τη Sienna Miller να σε πείσει. Η πάντα κομψή Βρετανίδα ηθοποιός βρέθηκε στο Deauville American Film Festival και απέδειξε γιατί ένα σανδάλι πλατφόρμα θα πρέπει να είναι το επόμενο κομμάτι που θα πρέπει να επενδύσεις.

Η Μiller ταίριαξε ένα αμάνικο τοπ με πολύ ψηλό λαιμό, με μια πλισέ λευκή midi φούστα, ένα χαλαρό κότσο και ασημένιους κρίκους, με ένα ζευγάρι cat-eye γυαλιά ηλίου. Το look της το ολοκλήρωσε με ένα ζευγάρι Gucci πλατφόρμες με τακούνι με κόκκινες και λευκές λεπτομέρειες.

Ίσως ένα ζευγάρι τακούνια με λουράκια ή mule να έκαναν το σύνολο βραδινό αλλά η σωστή επιλογή της Miller με τις συγκεκριμένες πλατφόρμες, εξασφάλισε μια κομφή και καλά ταιριασμένη εμφάνιση και ούτε πολύ τραβηγμένη για την περίσταση. Το ωραίο που έχουν οι πλατφόρμες με τακούνι, είναι ότι είναι ψηλές όπως οι γόβες μόνο που εδώ τα τακούνια μπορεί να είναι περισσότερο casual. Και φυσικά να μην ξεχάσουμε να αναφέρουμε, ότι είναι επίσης πολύ άνετα και προσθέτουν αρκετό ύψος.

Εάν επιθυμείς να υιοθετήσεις το στυλ της Miller για το φθινόπωρο, διάλεξε ένα ζευγάρι σκουρόχρωμες πλατφόρμες με χοντρές κάλτσες ή φόρεσε τις με ένα ελαφρώς ξεφτισμένο παντελόνι για μια πραγματική αίσθηση της δεκαετίας του '70. Εναλλακτικά, μπορείς να πάρεις ιδέες από τις πασαρέλες με τα παπούτσια της Stella McCartney και της Alexa Chung που παρουσίασαν πλατφόρμες μπότες, ενώ οι Saint Laurent, Michael Kors και Tom Ford τις έκαναν να ταιριάξουν και με βραδινό ντύσιμο.