Η Kim Kardashian λανσάρει σειρά γυαλιών και υπόσχεται ότι οι τιμές θα είναι πολύ οικονομικές

05.04.2019
Η Kim Kardashian λανσάρει σειρά γυαλιών και υπόσχεται ότι οι τιμές θα είναι πολύ οικονομικές
Για να δούμε...

H Kim Kardashian είναι γνωστή για το πολύ ακριβό της γούστο, αλλά έχει, όπως έχει πει και τα όριά της για το πόσο θα δαπανήσει για κάθε προϊόν. Έχοντας αυτό κατά νου, έθεσε ως βασικό κριτήριο την οικονομική τιμή, στο νεότερο project της. Ποιο είναι αυτό; Η σταρ των reality και μαμά των τριών παιδιών ανακοίνωσε ότι συνεργάζεται με την Ισραηλινή εταιρία γυαλιών ηλίου Carolina Lemke για μια συλλογή γυαλιών ηλίου, που πωλούνται λιγότερο από 100 δολάρια το ζευγάρι.

«Είναι λίγο τρελό το πόσο ακριβά γυαλιά ηλίου μπορεί να αγοράσει κανείς», δήλωσε η Kim στη Vogue για τη νέα σειρά. «Ειδικά αν χάσεις τα γυαλιά σου ή εάν τα σπάσεις ή τα γρατζουνίσεις. Ένιωσα ότι η ποιότητα αυτών των γυαλιών ηλίου είναι τόσο υψηλού επιπέδου, με τιμές πραγματικά λογικές και μου άρεσε πραγματικά που οι άνθρωποι της εταιρίας ήταν τόσο ανοιχτοί σε διαφορετικές ιδέες design». Η νέα συλλογή της Carolina Lemke ξεκινά την επέκταση της στις ΗΠΑ, μια ιδέα που πάρθηκε κατά τη διάρκεια μιας απλής συζήτησης σε ένα δείπνο.

«Ήμασταν όλοι σε ένα δείπνο και συναντήσαμε μερικούς από τους ιδιοκτήτες και ήταν τόσο λογικοί», είπε η Kim. «Μιλούσαμε για το πώς θα έπρεπε να λανσάρουν τα γυαλιά στις ΗΠΑ επειδή δεν το είχαν κάνει ακόμα και όλοι μας αγαπήσαμε την ιδέα μιας συνεργασίας, οπότε απλά και μαγικά, έγιναν όλα».

Διάβασε επίσης: Kim Kardashian: Το photoshop "εξαφάνισε" τα οπίσθιά της και το ίντερνετ τρελάθηκε!

Η συλλογή διαθέτει μια μεγάλη γκάμα σχεδίων, «από μεγάλα προστατευτικά γυαλιά έως πιο σπορ καθώς και 90s σχέδια» και είναι διαθέσιμα για αγορά στο CarolinaLemke.com.

%PHOTO6%