Μαθήματα Στυλ - Το τέλειο μήκος κολιέ για κάθε ρούχο!

19.07.2018
Μαθήματα Στυλ - Το τέλειο μήκος κολιέ για κάθε ρούχο!
Για να μην αναρωτηθείς ποτέ ποτέ ξανά!

Το layering στα κοσμήματα είναι μία τάση που ήρθε για να μείνει! Πόσες φορές όμως έχεις προβληματιστεί για το αν τα κολιέ που φοράς ταιριάζουν με το ρούχο σου και συγκεκριμένα, με την λαιμόκοψή του;

Δες εδώ πώς να φορέσεις πολλά κολιέ μαζί

Ένα κρουαζέ ντεκολτέ μπορεί να "χαλάσει" το προσεκτικό σου layering ενώ ένα choker ίσως μοιάζει παράταιρο με μια στρογγυλή λαιμόκοψη. Δες παρακάτω το τέλειο μήκος κολιέ για κάθε λαιμόκοψη και βάλε bookmark σε αυτό το άρθρο για να επιστρέφεις όποτε το χρειάζεσαι!

Collar (35εκ. μήκος)

Αυτό που συχνά αναφέρουμε λανθασμένα και ως choker. Τυλίγεται γύρω από το λαιμό σου και είναι αρκετά στενό για να σταθεί στη μέση. Φόρεσέ το με ανοιχτές λαιμοκόψεις και chic πουκάμισα.

Choker (40εκ. μήκος)

Είναι εκείνο που κάθεται ακριβώς στη βάση του λαιμού ή και λίγο χαμηλότερα. Μπορεί να φορεθεί με τα περισσότερα ρούχα εκτός από εκείνα με πολύ κλειστή στρογγυλή λαιμόκοψη.

Princess (45εκ. μήκος)

Ίσως το πιο κλασικό μήκος κολιέ και κάθεται πάνω στις κλείδες. Κολακεύει το λαιμό και το ντεκολτέ σου και είναι ιδανικό για οποιαδήποτε λαιμόκοψη.

Matinée (50εκ. μήκος)

Λίγο πιο μακρύ από το princess, αυτό το μήκος πλαισιώνει τις κλείδες και στέκεται στο στέρνο σου. Μπορεί να φορεθεί άψογα με πουκάμισα, κρουαζέ μπλούζες, τετράγωνα ντεκολτέ και έχει μια ρετρό χροιά.

Opera (60εκ. μήκος)

Με μήκος που πέφτει ανάμεσα στο στήθος σου, αυτά τα κολιέ είναι τέλεια για να ζωντανέψουν ένα λιτό καθημερινό outfit. Δίνουν ανέμελα 70s vibes σε κάθε εμφάνιση και είναι τέλεια για το καλοκαίρι.

Rope (75-85εκ. μήκος)

Μπορεί να πέφτει ακριβώς πάνω από τον αφαλό σου ή να τον πλαισιώνει! Το πιο μακρύ κολιέ της λίστας είναι τέλειο για να φορεθεί πάνω από μία αέρινη μπλούζα, ένα αυστηρό blazer ή ένα βραδινό φόρεμα. Συνδυάζεται πανεύκολα με όλα τα παραπάνω στυλ, για να υιοθετήσεις ένα layering look στις επίσημες ή επαγγελματικές σου εμφανίσεις.