4 τάσεις στα αξεσουάρ που θα λατρέψουμε την σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017

07.03.2017
Τα αξεσουάρ φέτος την άνοιξη είναι ένα πράγμα: έντονα και εντυπωσιακά! Οι τάσεις είναι πολλές τη νέα σεζόν στα αξεσουάρ και δεν μένει παρά να ανακαλύψεις εκείνς που θα λατρέψεις από εδώ και πέρα.

Διαφορετικά σκουλαρίκια:

Τη νέα σεζόν τα σκουλαρίκια είναι διαφορετικά και αυτή είναι μια τάση που δε μπορεί κανείς να μην παρατηρήσει. Οι ανοιξιάτικες πασαρέλες γέμισαν διαφορετικά αξεσουάρ που μπορεί εκ πρώτης να είναι ένα τρεντ που ξενίζει αλλά αυτό που είδαμε παντού είναι μακριά και κοντά σκουλαρίκια φορεμένα μαζί σε μια εμφάνιση με παρόμοιους χρωματικούς τόνους.

Στον Alexander McQueen είδαμε τα διαφορετιού μήκους σκουλαρίκια να είναι φτιαγμένα από παρόμοιες πέτρες ενώ στον J.W Anderson είδαμε τα σκουλαρίκια να είναι τελείως διαφορετικά μεταξύ τους. Το πώς θα φορέσεις την τάση εσύ το αποφασίζεις.

Στον Prabal Gurung τα μοντέλα είχαν τελείως διαφορετικά σκουλαρίκια ενώ στον Rodarte είδαμε τα σκουλαρίκια σε διαφορετικά μήκη να κερδίζουν τα βλέμματα. Τη νέα σεζόν τα σκουλαρίκια κλέβουν την παράσταση και αναβαθμίζουν το στιλ μας.

Με ένα σκουλαρίκι:

Εκτός από τα διαφορετικά σκουλαρίκαι βλέπουμε τα σκουλαρίκια να μην είναι δυο αλλά ένα. Η τάση αυτή που την είδαμε σε πολλά ανοιξιάτικα σόου είναι εντυπωσιακή και αν θέλεις να υιοθετήσεις την τελευταία λέξη της μόδας στα αξεσουάρ τότε δεν έχεις παρά να ξεχάσεις να φορέσεις το ένα σκουλαρίκι.

Στα σόου της Mary Katrantzou είδαμε το ένα σκουλαρίκι να πέφτει και να γυρίζει γύρω από τον λαιμό, ενώ στον Zuhair Murad το ένα σκουλαρίκι κάλυπτε σχεδόν ολόκληρο το αυτί.

Το κολιέ που βγάζει μάτι:

Τα κολιέ τη νεά σεζόν δεν είναι μόνο ένα πράγμα: διακριτικά. Τη νεά σεζόν τα κολιέ είναι εντυπωσιακά και τα κολιέ είναι πραγματικά γιγάντια τραβώντας την προσοχή στο λαιμό σου.

Στον Hermes τα τεράστια μενταγιόν σε σχήμα ματιού κέρδιζαν το ενδιαφέρον αφού ήταν τελικά ολόκληρο το ντύσιμο και ήταν το βασικό στοιχείο του στιλ των μοντέλων, ενώ στον Givenchy είδαμε το κολιέ με ταράστιες πέτρες να τραβάει ακαριαία το βλέμμα.

Με το βραχιόλι στο μπράτσο:

Τα βραχιόλια τη νέα σεζόν φτάνουν σε άλλα επίπεδα και μάλιστα φτάνουν πολύ ψηλά στα χέρια. Αν δεν έχεις δοκιμάσει να φορέσεις το βραχιόλι ψηλά στο χέρι τότε τώρα θα μπεις στον πειρασμό να το κάνεις.

Στα σόου της Carolina Herrera τα βραχιόλια είχαν κάτι από Ελλάδα με τα one shoulder φορέματα που φορούσαν τα μοντέλα να δημιουργούν ένα ιδιαίτερο στιλ.