4 μυστικά μόδας για να κλέψουμε από την Τζίτζι Χαντίντ

26.10.2016
Το διάσημο μοντέλο, η ιέρεια του οίκου Chanel και μια ιδιαίτερης ομορφιάς καλλονή έχει το δικό της στιλ και δεν μένει να "κλέψουμε" ιδέες από τις εμφανίσεις της εντός και εκτός πασαρέλας!

Το βαθύ σκίσιμο στο πόδι:

Για ένα εντυπωσιακό βραδινό λούκ δεν χρειάζεται να σκορπίσεις πολλά χρήματα ή να σπάσεις το κεφάλι σου για το πώς θα εντυπωσιάσεις. Αρκεί να αφήσεις τα καλλίγραμμα πόδια σου σε κοινή θέα με ένα σκίσιμο που σε κάνει πάνω από όλα να νιώθεις άνετα.

Μπουστάκια πολλά:

Τοα θλητικό στιλ εήταν είναι και θα συνεχίσει να είναι μόδα αφού έχει έρθει για να μείνει. Το λουκ που φέρνει στο μυαλό το γυμναστήριο είναι και το λουκ που μπορείς να φορέσεις όλες τις ώρες της ημέρας και να δημιουργήσεις μοναδικό λουκ.

Γυναικείο κοστούμι:

Δεν υπάρχει πιο διαχρονική στιλιστική επιλογή από το γυναικείο κοστούμι που είναι ιδανικό για μια εντυπωσιακή βραδινή έξοδο. Τόλμησε να φορέσεις το πουκάμισο από μέσα και θα κάνεις τη διαφορά.

Λίγο μπούστο δεν έβλαψε ποτέ κανέναν:

Φυσικά και το αναδεικνύει με τις στιλιστικές σου επιλογές το μπούστο σου είναι κάτι που αναβαθμίζει την εμφάνισή μας και η Τζίτζι Χαντίντ το ξέρει αυτό καλά. Ακόμη και τώρα που δεν μπορούμε να φορέσουμε αέρινα φορέματα υπάρχουν τρόποι να αναδείξουμε το ντεκολτέ μας.