Η εμφάνιση της Hailey Bieber στο baby shower είναι απόλυτη ιδιοφυΐα

Η εμφάνιση της Hailey Bieber στο baby shower είναι απόλυτη ιδιοφυΐα
ΠΗΓΗ:@HAILEYBIEBER
Η Hailey Bieber ζει τις τελευταίες μέρες της εγκυμοσύνης της στο έπακρο.

Η Hailey Bieber είχε την απόλυτη εμφάνιση για το baby shower. Η ιδρύτρια του Rhode, που περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της Justin Bieber, αξιοποιεί κάθε τελευταία, φανταστική εμφάνιση μητρότητας κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της. Το baby shower της το περασμένο Σαββατοκύριακο δεν αποτέλεσε εξαίρεση.

Η Bieber άντλησε έμπνευση από την Grace Kelly για να γιορτάσει τον ερχομό του μωρού της, τυλίγοντας το κεφάλι της με ένα κασκόλ σε butter yellow απόχρωση και ταιριαστά ορθογώνια γυαλιά ηλίου Jacquemus. Το μοντέλο και επιχειρηματίας έφερε την έμπνευση από τη δεκαετία του '50 στο 2024 με το εντυπωσιακό διάφανο φόρεμά της. Το στράπλες φόρεμα από τη φθινοπωρινή συλλογή του Jacquemus για το 2024 είχε μια στήλη από διάφανο μετάξι σιφόν, επικαλυμμένη με ένα τοπ με peplum.

1 hailey a8008 2 hailey 4dd8e

Courtesy of @haileybieber on Instagram Photo: Filippo Fior / Gorunway.com

Η Bieber επέλεξε εντυπωσιακά αξεσουάρ για να συνοδεύσει την τολμηρή της εμφάνιση. Εκτός από το αγαπημένο της δαχτυλίδι με το διαμαντένιο "B", πρόσθεσε επίσης μια στοίβα χοντρών χρυσών βραχιολιών από τη MÉGA, τη γραμμή κοσμημάτων της στιλίστριας της Dani Michelle.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Bieber υιοθετεί το διάφανο στυλ στην εγκυμοσύνη της. Νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, σε ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη για ένα pop-up του Rhode, άντλησε έμπνευση από τη Rihanna με μια μαύρη δαντελένια catsuit από την Alessandra Rich κάτω από ένα μαύρο δερμάτινο παλτό. Σε έναν πιο χαλαρό τόνο, έδειξε την κοιλιά της κάτω από ένα διάφανο μαύρο μακρυμάνικο ριμπ μπλουζάκι.

hailey 2 18c9c hailey 3 b1dc6

Courtesy of @haileybieber on Instagram Courtesy of @haileybieber on Instagram

Είτε είναι στο baby shower, είτε απολαμβάνει ένα χαλαρό δείπνο, η Hailey Bieber είναι fun του διάφανου στυλ και ζει την μητρότητά της στο έπακρο. Και η αλήθεια είναι οτι το κάνει να φαίνεται υπέροχο!

Τελευταία τροποποίηση στις 01.08.2024 - 13:59