Yλικά
- 1 κιλό κουνουπίδι
- 2 λουκάνικα χωριάτικα
- 3 αβγά
- 1 φλιτζάνι γάλα φρέσκο
- 2 κουτ. σούπας αλεύρι
- 300 γρ. φέτα τριμμένη
- 120 γρ. μυζήθρα τριμμένη
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Eκτέλεση
Βράζουμε ελαφρά το κουνουπίδι, το σουρώνουμε και απλώνουμε τα μπουκετάκια του μέσα σε ταψάκι μαζί με τα λουκάνικα κομμένα σε μέτριες ροδέλες. Ζεσταίνουμε το γάλα και διαλύουμε μέσα το αλεύρι. Προσθέτουμε τα αβγά, ανακατεύουμε καλά και ρίχνουμε και τα τριμμένα τυριά. Περιχύνουμε με τη σάλτσα τυριών το κουνουπίδι και το λουκάνικο, τα πασπαλίζουμε με φρέσκο πιπέρι και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180°C. Ψήνουμε για 20 λεπτά μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια του φαγητού μας.