Τι έχουμε:
- 2 φλιτζ. μακαρονάκι κοφτό
- 1 φλιτζ. μαγιονέζα Hellmanns Real
- 2-3 κλωναράκια σέλερι
- 1-2 πιπεριές κόκκινες ή πράσινες
- 1 κρεμμύδι
- 2 κουταλιές ξίδι
- 1 κουταλιά μουστάρδα Hellmanns mild
- 1 κουταλάκι ζάχαρη
- 1/4 κουταλάκι μαύρο πιπέρι τριμμένο
- 1 κουταλάκι αλάτι
Για το γαρνίρισμα:
- ντοματάκια Σαντορίνης
- 1 κόκκινη πιπεριά
Τι κάνουμε:
Σε μια κατσαρόλα με αλατισμένο νερό βράζουμε το μακαρονάκι ανάλογα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Πλένουμε το σέλερι και τις πιπεριές τα σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τα κόβουμε σε κομματάκια.
Καθαρίζουμε το κρεμμύδι και το ψιλοκόβουμε.
Σε ένα μεγάλο μπολ αναμειγνύουμε τη μαγιονέζα Hellmanns, το ξίδι, τη μουστάρδα, τη ζάχαρη, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτουμε το μακαρονάκι και τα ψιλοκομμένα λαχανικά στο μπολ με τη μαγιονέζα και ανακατεύουμε.
Τα σερβίρουμε κρύα ή σε θερμοκρασία δωματίου, γαρνίροντας με λωρίδες κόκκινης πιπεριάς και ντοματάκια Σαντορίνης.
Συμβουλή
Μπορούμε αν θέλουμε να πασπαλίσουμε τα μακαροτσίνια με τριμμένη παρμεζάνα.
Το κατάλληλο συνοδευτικό: Soda-Club cola.