Ο Τούρκος χασάπης με το αλάτι έχει από χθες κατακλύσει το ελληνικό διαδίκτυο. Και μπορεί οι Έλληνες να μην τον γνωρίζαμε αλλά ο ίδιος δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται Viral. Είναι διεθνώς αναγνωρισμένος με τον ξένοπ Τύπο - ακόμη και τη Wall Street Journal - να κάνουν αφιερώματα για τον αισθησιακό τρόπο με τον οποίο κόβει το κρέας και τον ιδιαίτερο τρόπο που αλατίζει τα ψητά.
Ο Nusret Gökçe που γνωρίσαμε μέσα από το χθεσινό επεισόδιο του Survivor είναι ένας ιδιαίτεος σεφ και ιδιοκτήτης ενός διάσημου steakhouse, του «Nusr-et» με 6 υποκαταστήματα σε Τουρκία και Ντουμπάι.
Έχει μάλιστα αναλάβει το μενού εκδηλώσεων διάσημων καλλιτεχνών όπως ο Antonio Banderas, ο Tommy Hilfinger κ.α.
Κι επειδή μια εικόνα, χίλιες λέξεις, σου δείχνουμε οπτικοακουστικό υλικό για να καταλάβεις τι εστί Nusret Gökçe...