- Κατ΄αρχήν μεγάλη σημασία έχει το πάχος της πατάτας! Αν είναι πολύ λεπτές θα καούν και θα γίνουν τσιπς. Φρόντισε λοιπόν να έχουν το κατάλληλο πάχος.
- Στραγγισέ τες καλά ώστε να απομακρυνθεί το νετό και στη συνέχεια πασπάλισέ τες με ένα μυστικό συστατικό που δεν είναι άλλο από... άνθος αραβοσίτου. Το άνθος αραβοσίτου απορροφά την υγρασία κι έτσι βοηθά την πατάτα στο τηγάνι να γίνει τραγανή στο εξωτερικό και τρυφερλη μέσα.
- Και φυσικά μη ξεχνάς τον χρυσό κανόνα: Το τηγάνισμα θέλει πολύ καυτό λάδι!