Το μυστηριώδες bunnychow «γεννήθηκε», από ανάγκη, το 1933 στη Νότια Αφρική και έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλές στη Βρετανία. Στο διαδίκτυο υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες αξιολόγησης και ενημέρωσης, όπως το Quarter bunny
Το 2013 μια καντίνα στο Λονδίνο άρχισε να πουλά εκδοχές του bunnychow. Η συνιδιοκτήτρια της καντίνας, η Λίντσέι Άντερσον πληροφορήθηκε την ύπαρξη της λιχουδιάς από συναδέλφους της, που είχαν ταξιδέψει στη Νότια Αφρική. Επιχειρηματικό μυαλό η Άντερσον σκέφτηκε πως οι συμπατριώτες της θα αγκάλιαζαν το bunnychow.
Ήταν τέτοια η επιτυχία της καντίνας που σύντομα οι «σεφ» της άνοιξαν το πρώτο τους εστιατόριο, στο τέλος του 2014, για να λάβουν και το βραβείο του «Πιο καινοτόμου πρωινού» στη διάρκεια της «βρετανικής εβδομάδας πρωινού». Νικητής στέφθηκε το Full English Bunny, το πρωινό bunnychow, που περιλάμβανε λουκάνικο, μπέικον, μανιτάρια, φασόλια, τομάτα, μαύρη πουτίγκα και τηγανητά αυγά σε ένα μπολ από μπριός.