Προετοιμασία 30 λεπτά
Μαγείρεμα 15 λεπτά
Υλικά για 24 κομμάτια
Yλικά
-1 μπαγκέτα λεπτή
-250 γρ. ντοματίνια
-1 φλιτζάνι μοτσαρέλα ψιλοκομμένη
-½ φλιτζάνι γραβιέρα τριμμένη
-½ φλιτζάνι γαλοπούλα καπνιστή ψιλοκομμένη
-1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
-2 κουτ. σούπας ντοματοπελτέ
-1 κουτ. γλυκού ρίγανη
-πιπέρι
Eκτέλεση
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Κόβουμε την μπαγκέτα κατά μήκος στη μέση και αφαιρούμε όση ψίχα μπορούμε. Αναμειγνύουμε σε μπολ τα ντοματίνια, το ελαιόλαδο, τη ρίγανη, τη γαλοπούλα, τη μοτσαρέλα, τη γραβιέρα, το πιπέρι και τον πελτέ. Απλώνουμε το μείγμα στις μπαγκέτες και ψήνουμε για 15 λεπτά μέχρι να λιώσουν τα τυριά. Κόβουμε κάθε μπαγκέτα σε 12 κομμάτια και σερβίρουμε.