Τονοσαλάτα με κάππαρη

16.04.2013

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 10 λεπτά
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 6 άτομα
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ εύκολη

Yλικά

  • 250 γρ. τόνος σε νερό
  • 2 κουτ. σούπας κάππαρη + λίγη για τη διακόσμηση
  • 3/4 φλιτζανιού μαγιονέζα
  • 1 κουτ. σούπας μουστάρδα με σιναπόσπορο
  • 2 κουτ. σούπας σουσάμι καβουρδισμένο
  • αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση
Ξεπλένουμε την κάππαρη και τη στραγγίζουμε καλά για να ξαλμυρίσει. Στραγγίζουμε τον τόνο και τον τεμαχίζουμε λίγο. Τον αναμειγνύουμε με τα υπόλοιπα υλικά σε μπολ. Δοκιμάζουμε για το αλάτι και προσθέτουμε πιπέρι. Διακοσμούμε με λίγη κάππαρη και σερβίρουμε.