Κοχυλάκι με φασολάκια, αρακά και ξινομυζήθρα

23.05.2013

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ 20 λεπτά
ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ 10 λεπτά
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 6 άτομα
ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ εύκολη

Υλικά

  • 500 γρ. κοχυλάκι
  • 100 γρ. ξινομυζήθρα
  • 150 γρ. αρακά
  • 200 γρ. φασολάκια
  • 2 κλωναράκια ρίγανη
  • 1 κλωναράκι μαντζουράνα
  • 3 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
  • αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • 1 λεμόνι (το ξύσμα του)

Εκτέλεση
Βράζουμε το κοχυλάκι σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία του. Τα τελευταία 5 λεπτά ρίχνουμε στην κατσαρόλα τα φασολάκια και τον αρακά. Σουρώνουμε και, όπως είναι ζεστά, προσθέτουμε την ξινομυζήθρα, το ελαιόλαδο, το ξύσμα του λεμονιού, τα μυρωδικά ψιλοκομμένα, αλάτι και μπόλικο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.