Τι έχουμε:
Για 8 ποτήρια:
- 1 λίτρο γάλα
- 3 κουταλιές κακάο
- 2 κουταλιές ζάχαρη, άχνη
- 1 βανίλια
Για το γαρνίρισμα:
- σαντιγί
- πουράκια σοκολάτας
Τι κάνουμε:
Βεβαιωνόμαστε ότι η κανάτα της Choco Latte έχει προσαρμοστεί σωστά στη βάση της και στη συνέχεια, συνδέουμε τη συσκευή με την παροχή ρεύματος.
Ελέγχουμε ότι το βρυσάκι της συσκευής είναι κλειστό.
Ρίχνουμε στην κανάτα το γάλα, το κακάο, τη βανίλια και τη ζάχαρη.
Κλείνουμε με το καπάκι την κανάτα.
Γυρίζουμε τον διακόπτη on/off στη θέση «1» και η διαδικασία ανάμειξης ξεκινά αμέσως.
Αφήνουμε τη συσκευή να λειτουργήσει για 20 δευτερόλεπτα και στη συνέχεια, ρυθμίζουμε το χρονόμετρο θέρμανσης στην ένδειξη των φλιτζανιών «8».
Οταν ολοκληρωθεί η διαδικασία ανάμειξης και ακούσουμε τον χαρακτηριστικό ήχο, το ρόφημα θα έχει φτάσει στη σωστή θερμοκρασία.
Γυρίζουμε τον διακόπτη on/off στη θέση «0», εμποδίζοντας έτσι το ρόφημα να ζεσταθεί υπερβολικά και να κολλήσει στον πάτο της κανάτας.
Βάζουμε ένα ποτήρι κάτω από το βρυσάκι, γυρίζουμε τον διακόπτη on/off στη θέση «1» και τραβάμε προς τα έξω τον μοχλό σερβιρίσματος.
Οταν το ποτήρι γεμίσει σχεδόν όλο, γυρίζουμε τον μοχλό σερβιρίσματος στη θέση off και σβήνουμε τη συσκευή, γυρίζοντας τον διακόπτη on/off στη θέση «0».
Γαρνίρουμε με τη σαντιγί και τα πουράκια σοκολάτας και σερβίρουμε.
Συμβουλή
Προσέχουμε να μην υπερχειλίσουμε το κύπελλο.