Τι έχουμε:
- 5-6 κουταλιές Hellmanns French Salad Dressing
- 1 φιλέτο κοτόπουλο
- 1 φλιτζ. ρόγες από σταφύλια
- 3-4 ντοματάκια Σαντορίνης
- 1 μαρούλι, κατσαρό
- αλάτι
Τι κάνουμε:
Πλένουμε το φιλέτο του κοτόπουλου, το σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας, το αλατίζουμε και το ψήνουμε καλά σε ένα τηγάνι γκριλ, έως ότου ροδίσει και από τις δυο πλευρές.
Στη συνέχεια, το κόβουμε σε κομματάκια και τα διατηρούμε ζεστά. Ξεπλένουμε τις ρόγες του σταφυλιού και αφήνουμε να στεγνώσουν πάνω σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
Πλένουμε τα φύλλα του μαρουλιού, τα σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τα στρώνουμε σε μια πιατέλα.
Προσθέτουμε τα κομματάκια του κοτόπουλου, τα ντοματάκια Σαντορίνης, πλυμένα και κομμένα στη μέση και τα σταφύλια.
Περιχύνουμε με τη Hellmanns French Salad Dressing και σερβίρουμε.
Συμβουλή
Μπορούμε αντί για μαρούλι, να χρησιμοποιήσουμε ρόκα.
το κατάλληλο κρασί Αθήρι.