Σαλάτα των χρωμάτων

02.05.2008
Για να δώσουμε χαρούμενο τόνο στο τραπέζι μας!

Τι έχουμε:

  • 3-4 κουταλιές Hellmanns Caesar Salad Dressing
  • 1/2 μαρούλι
  • 1 πιπεριά, κόκκινη
  • 1 πιπεριά, πορτοκαλί
  • 1 πιπεριά, πράσινη
  • 1 κρεμμύδι
  • 3-4 φύλλα ρόκας
  • αλάτι

Τι κάνουμε:
Πλένουμε τα φύλλα του μαρουλιού και της ρόκας, τα σκουπίζουμε με απορροφητικό χαρτί κουζίνας, τα κόβουμε σε κομμάτια και τα βάζουμε σε μια πιατέλα.

Ξεφλουδίζουμε το κρεμμύδι, το κόβουμε σε ροδέλες και το προσθέτουμε στην πιατέλα. Πλένουμε τις πιπεριές, τις κόβουμε στη μέση και αφαιρούμε τα σπόρια τους. Κατόπιν, τις κόβουμε σε λωρίδες και τις ρίχνουμε στην πιατέλα.

Αλατίζουμε, περιχύνουμε με τη Hellmanns Caesar Salad Dressing και σερβίρουμε.

Συμβουλή
Μπορούμε να προσθέσουμε και 2-3 ντοματάκια Σαντορίνης, κομμένα στη μέση.

το κατάλληλο κρασί Chardonnay.