Έτσι πετυχαίνουν τα κεφτεδάκια!
Για να κάνετε τα κεφτεδάκια σας μαλακά και αφράτα, προσθέστε στον κιμά πριν τον ζυμώσετε λίγο γνήσιο ξίδι από κρασί και μερικές σταγόνες ελαιόλαδο. Εναλλακτικά, προσθέστε μια κουταλιά σκόνη μπέικιν για κάθε κιλό μείγμα κιμά. Αντίθετα, εάν τα θέλετε αφράτα μεν τραγανά δε, περάστε πρώτα τα κεφτεδάκια σε ελαφρά χτυπημένο ασπράδι και μετά σε τριμμένη φρυγανιά.
Πρώτη δημοσίευση: Περιοδικό Αρμονία, τεύχος 135
Update: Οκτώβριος 2016