Οι σάλτσες DOLMIO αποτελούν τη νέα φυσική πρόταση. Περιέχουν ντομάτες ελληνικής παραγωγής, παράγονται από 100% φυσικά συστατικά και έχουν μαγέψει τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο. Μπορούν να συνδυαστούν με εκατοντάδες συνταγές για όλα τα γούστα – ειδικά για μακαρόνια με κιμά!
Πώς θα τις μαγειρέψεις;
Βράζουμε για 5 λεπτά στην κατσαρόλα και προσθέτουμε λίγη φαντασία, καθώς πρόκειται για σάλτσες ντομάτας που ταιριάζουν με όλα τα φαγητά. Σας συστήνουμε λοιπόν την κλασσική, την έξτρα κρεμμύδι και σκόρδο, την έξτρα μανιτάρια και την έξτρα πικάντικη!
Κι αν έχεις όρεξη για καρμπονάρα; Έτοιμη στο πι & φι
Αν πάλι η όρεξή μας άνοιξε για μια λαχταριστή Carbonara η οποία δεν περιέχει τεχνητά συντηρητικά, ούτε χρωστικά και αρώματα, τότε ακολουθούμε τα εξής βήματα: Σε ένα πυρέξ με βρασμένα ζυμαρικά προσθέτουμε ζεστό bacon και τυρί της αρεσκείας μας. Ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα DOLMIO Carbonara και ψήνουμε στο φούρνο για 20 λεπτά στους 200οC.
Ψάξε λοιπόν στα ράφια για τον κύριο με το μουστάκι και θα φας εύκολα, νόστιμα και γρήγορα!