Υπάρχουν διαφορετικοί τρόποι για ψήσεις ή να τηγανίσεις τις πατάτες; Με μικρά κολπάκια το αποτέλεσμα είναι ακόμη πιο γευστικό! Για δοκίμασε...
Για πιο πικάντικη γεύση
Δοκίμασε να ρίξεις μέσα στο τηγάνι ή το ταψί με το ελαιόλαδο κι ένα κλωναράκι δεντρολίβανο που θα δώσει άρωμα στις τηγανητές πατάτες. Ενναλλακτικά μπορεις να χρησιμοποιήσεις πάπρικα.
Για ξεχωριστή γεύση
Συνήθως μουλιάζουμε τις πατατούλες μέσα σε νερό, όταν τις κόβουμε για να μη μαυρίσουν. Δοκίμασε να τις αφήσεις για δύο ωρίτσες όπως είναι καθαρισμένες και κομμένες μέσα σε ένα μπολ γεμάτο μπύρα. Η γεύση θα είναι απλά μοναδική.
Για τραγανό αποτέλεσμα στο φούρνο
Μαζί με τα υπόλοιπα υλικά ρίξε από πάνω λίγη φρυγανιά τριμμένη.
Και η βραστή πατάτα θέλει την τσαχπινιά της
Οι βραστές πατάτες αποκτούν ιδιαίτερο άρωμα, πλουσιότερη γεύση και ξεχωριστή εμφάνιση αν στο νερό που βράζουν ρίξεις λίγο φρέσκο γάλα και λίγο δεντρολίβανο.