Θέλεις να κάνεις τραγανή κρούστα στα τηγανητά ψάρια αλλά το αποτέλεσμα δεν πετυχαίνει; Μάθε λοιπόν πως αν στο τηγάνισμα των ψαριών χρησιμοποιήσεις καλαμποκάλευρο, η κρούστα τους γίνεται πιο τραγανή. Εγγυημένα!
Συμβουλή: Μην ξεχνάς να προτιμάς ψάρια βιώσιμης αλιείας, αλιευμένα κατά τα πρότυπα και τις οδηγίες της ΕΕ. Δες ένα μίνι-ντοκιμαντέρ - πατώντας εδώ - και θα διαπιστώσεις πώς κι εσύ μπορείς να επιλέξεις το σωστό ψάρι.