Για να πετύχετε το ιδανικό αποτέλεσμα, κόψτε τις πατάτες όσο πιο λεπτές γίνεται και βάλτε τες σε παγωμένο αλατισμένο νερό για περίπου 30 λεπτά.
Κατόπιν, τηγανίστε τις πατάτες κατευθείαν στο καυτό λάδι, μέχρι να γίνουν τραγανές.
Για να πετύχετε το ιδανικό αποτέλεσμα, κόψτε τις πατάτες όσο πιο λεπτές γίνεται και βάλτε τες σε παγωμένο αλατισμένο νερό για περίπου 30 λεπτά.
Κατόπιν, τηγανίστε τις πατάτες κατευθείαν στο καυτό λάδι, μέχρι να γίνουν τραγανές.