Σε αντίθεση με τη δημοφιλή πεποίθηση, τα φθηνότερα κρασιά σε ένα εστιατόριο δεν είναι απαραίτητα λιγότερο καλά από τα ακριβότερα, απλά έχουν μικρότερο περιθώριο κέρδους.
Το παραπάνω αποκαλύπτει ο Mark Oldman στη Daily Mail και συμβουλεύει να αφήσουμε κατά μέρος τη ντροπή και να παραγγείλουμε το φθηνότερο κρασί!
Βέβαια όπως τονίζει, αυτό αφορά καλά εστιατρόρια που δίνουν σημασία στο καλό κρασί.
Κι ένα μυστικό για να βελτιωθεί η γεύση του κρασιού
Αν παραταύτα τελικά η επιλογή του πιο φθηνού κρασιού αποδείχτηκε όχι και τόσο σωστή, υπάρχει τρόπος για να σώσεις την κατάσταση. Μόλις μερικοί κόκκοι αλατιού μέσα στο κρασί μπορούν να εξισσορροπήσουν τη γεύση.