Με το Ασπρολίθι του οινοτέχνη Άγγελου Ρούβαλη, η επιστροφή στο σπίτι, στην πόλη, αποκτά άλλη γεύση. Ο αυθεντικός Ροδίτης της Αιγιαλείας, που ανατρέφεται με τη δύναμη της ορεινής γης και τον αέρα της μεσογειακής θάλασσας, κρύβεται πίσω από τις γευστικές συγκινήσεις που σας προκαλεί χρόνια τώρα το Ασπρολίθι.
Απολαύστε το πλούσιο, γεμάτο και ταυτόχρονα δροσερό σώμα του διάσημου κρασιού του οινοτέχνη Άγγελου Ρούβαλη, που συνοδεύει άξια τις παραδοσιακές συνταγές και τις σύγχρονες εκφράσεις της κουζίνας της Μεσογείου.
Αφήστε το φρουτώδες άρωμά του και την τραγανή οξύτητά του να αναδείξει τα αγαπημένα σας ελληνικά πιάτα: φρέσκο ψάρι, όλα τα θαλασσινά, αυγολέμονο, παραδοσιακή ελληνική φέτα, πίτες, λαδερά. Επιτρέψτε στον ουρανίσκο σας να αναμετρηθεί με την ισχυρή προσωπικότητά του για να βγει νικητής η απόλαυση.
Διακρίσεις:
*Χρυσό Μετάλλιο στο διεθνή διαγωνισμό Berliner Wein Trophy 2011
*Διεθνές Μετάλλιο στον «International Wine Competition» 2010
*Πρώτο ελληνικό κρασί με Ασημένιο μετάλλιο (Best of class) στο Διεθνή Διαγωνισμό κρασιού International Wine & Spirit Competition 2010
*Διεθνές μετάλλιο για το Ασπρολίθι στο International Wine Challenge 2010
*3 Αστέρια από το έγκριτο περιοδικό Decanter (2009) με τη σύσταση Recommended
*Ασημένια μετάλλια στο Διεθνή Διαγωνισμό Κρασιού Θεσσαλονίκης το 2006 και το 2004
*Ασπρολίθι 2007: 2 αστέρια στην έκθεση Prowein
*Το Wine Spectator (2007) σε άρθρο του για τα ελληνικά κρασιά βαθμολογεί το Ασπρολίθι 2006 με 90/100