FYI

Έχετε κάνει follow το φούρνο σας στο Instagram;

09.04.2019
Έχετε κάνει follow το φούρνο σας στο Instagram;
Εντοιχιζόμενοι φούρνοι από την Candy, τόσο έξυπνοι που μιλάνε μαζί σας στο κινητό!

Επικοινωνούμε με τους φίλους μας, ανταλλάσσουμε μηνύματα με το κινητό, τους κάνουμε follow σε όλα τα social media, έχουμε και δυο-τρεις εφαρμογές messenger, η συσκευή μας «χτυπά» συνέχεια με ειδοποιήσεις. Τί καλά όμως που θα ήταν αν μια από αυτές να μας έλεγε πως «το κοτόπουλο με πατάτες είναι έτοιμο»! Ή ακόμη «αν θες το τέλειο σουφλέ, βάλε το στους 200 βαθμούς για 40 λεπτά»!

Κι όμως, τώρα τέτοια «νόστιμα» νέα μπορεί να φέρνει στο κινητό μας ο νέος έξυπνος εντοιχιζόμενος φούρνος της Candy από την σειρά Timeless. Με αέρα, με γκριλ και με πολλά ακόμα προγράμματα, που μας βρίσκει όπου και αν είμαστε μέσω της ασύρματης εφαρμογής Candy simply Fi. Που μας ακούει καθώς δέχεται φωνητικές εντολές. Που μπορεί να προτείνει στο κινητό μας συνταγές, να ανοίξει και να κλείσει όποτε θέλουμε, να ρυθμίσει τον χρονοδιακόπτη του, να μας πει ακόμη και πότε χρειάζεται καθάρισμα! Και όλα αυτά σε εκπληκτικές τιμές, κάνοντας την ψηφιακή ευκολία προσιτή σε όλους.

Με τους νέους έξυπνους φούρνους της Candy τα καταφέρνετε καλύτερα

  • Λίγο πριν φύγετε από τη δουλειά σκέφτεστε τι να μαγειρέψετε. Ανοίγετε την εφαρμογή Candy simply Fi στο κινητό σας (iOS ή Android) και επιλέγετε μια συνταγή ανάμεσα σε εκατοντάδες που σας προτείνει. Όλες διαλεγμένες μία προς μία από γνωστούς σεφ. Στο δρόμο για το σπίτι ψωνίζετε μερικά υλικά από το μανάβικο και ταυτόχρονα δίνετε φωνητική εντολή να ξεκινήσει ο Timeless φούρνος FCP 825XL με χωρητικότητα 70 λίτρα, την προθέρμανση. Φτάνετε σπίτι και είναι ήδη ζεστός, περιμένοντας το ταψί!

  • Είστε στο σπίτι και αναζητάτε μια πρωτότυπη συνταγή. Και εδώ η Candy simply Fi που μιλά με το φούρνο σας, θα σας προτείνει ποιο είναι το καλύτερο πρόγραμμα ψησίματος. Απλώς ρυθμίστε το, π.χ. στο μοντέλο FCP 815X με τις πολλές λειτουργίες αντίστασης, αέρα αλλά και grill, και θα απολαύσετε καλοψημένο φαγητό με την μεγαλύτερη ευκολία.

Και αν ξεχάσετε κάποια από τις τόσες λειτουργίες του Timeless FCP 602X φούρνου σας, δεν υπάρχει πρόβλημα! Μια φωνητική εντολή στο κινητό και η Candy simply Fi θα σας τη θυμίσει, μέσα από την online βοήθεια που διαθέτει.

Ψηφιακή επικοινωνία με τις συσκευές σας

Βέβαια, αν έχετε στο σπίτι και άλλες έξυπνες συσκευές της Candy που ελέγχονται μέσω Wifi, τότε η simply Fi μπορεί να τις χειριστεί κάνοντας το κινητό -ή το tablet - κέντρο διαχείρισης του νοικοκυριού σας. Μέσα από την οθόνη και με φωνητικές εντολές μπορείτε να δείτε σε τι φάση πλυσίματος είναι το πλυντήριο ρούχων. Ή να ζητήσετε από το ψυγείο σας να ανεβάσει την ψύξη, ή να σας ειδοποιήσει ότι ξεχάσατε την πόρτα του ανοιχτή. Και αν κάποια φορά ξεχάσετε το φαγητό στο μάτι, ο έξυπνος απορροφητήρας της Candy, μόλις «μυρίσει» καπνό, θα σας ειδοποιήσει. Και βέβαια ο Timeless φούρνος θα σας πει πότε θέλει ένα καθάρισμα για να είναι πάντα στα καλύτερα του!

Οι φούρνοι Candy Timeless χωρητικότητας στα 65 ή 70 λίτρα, διαθέτουν Wifi και ψηφιακή οθόνη αφής για να επικοινωνείτε ψηφιακά μαζί τους:

FCP 825XL: Προτεινόμενη λιανική τιμή τα 380€ και σε σετ με εστία από τα 599€

FCP 815X: Προτεινόμενη λιανική τιμή τα 330€. Μαζί με εστία οι τιμές ξεκινούν από τα 549€

FCP 602X: Προτεινόμενη λιανική τιμή τα 280 €. Μαζί με εστία, μόλις 499€