FYI

«Μικρά τοπία» της Ελένης Δελή στη γκαλερί Αrtshot Sophia Gaitani

27.03.2019
«Μικρά τοπία» της Ελένης Δελή στη γκαλερί Αrtshot Sophia Gaitani
Η έκθεση εγκαινιάζεται την Παρασκευή 29 Μαρτίου, στις 20:00 στην Gallery Αrtshot Sophia Gaitani στη Ακρόπολη

Η ζωγράφος Ελένη Δελή παρουσιάζει την ατομική έκθεση ζωγραφικής με τίτλο “Μικρά τοπία". Σπούδασε ζωγραφική στο Τμήμα Εικαστικών Τεχνών της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών της Αθήνας με καθηγητή τον Δημοσθένη Κοκκινίδη, από όπου αποφοίτησε με άριστα και χαρακτική στη Nuova Accademia di Belle Arti στο Μιλάνο με υποτροφία ERASMUS του Ιδρύματος Κρατικών Υποτροφιών.

Μετά την αποφοίτησή της από την Α.Σ.Κ.Τ. (1992) μέχρι σήμερα δουλεύει σαν καλλιτέχνης παρουσιάζοντας το εικαστικό της έργο σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις. Παράλληλα, εργάστηκε στο χώρο της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας ιδιωτικής εκπαίδευσης, διδάσκοντας ζωγραφική, ελεύθερο και βασικό σχέδιο σε ιδιωτικές σχολές. Επίσης, δίδαξε σε Πολιτιστικά Κέντρα, σε Ι.Ε.Κ., καθώς και σε τμήματα κολεγίων προετοιμάζοντας portfolios για την εισαγωγή υποψηφίων σε Πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Στο πλούσιο καλλιτεχνικό έργο της Ελένης Δελή καταγράφονται συμμετοχές στην ομαδική έκθεση στην Δημοτική Πινακοθήκη Χανίων, Χανιά 2006, στην ομαδική έκθεση «Μετρώντας την αγάπη», Πολυχώρος του σταθμού του μετρό Σύνταγμα, Αθήνα. 2008 «Β.Γ.Δ.», Αίθουσα Τέχνης Έβδομη Όψη. Χανιά 2009 «Simeio synantisis», Κέντρο Τεχνών Πλάκα- Π65 Τεχνοχώρος, Αθήνα. 2010 «Το Μεσολόγγι σήμερα μέσα από την τέχνη» Πινακοθήκη Σύχρονης Τέχνης Χ. και Σ. Μοσχανδρέου σε συνεργασία με την Αίθουσα Τέχνης Titanium, Μεσολόγγι.



Info:
Gallery artshot Sophia Gaitani: Λεμπέση 11, Ακρόπολη
Διάρκεια Έκθεσης: 29 Μαρτίου - 17 Απριλίου 2019
Ημέρες και ώρες λειτουργίας:
Τρίτη – Πέμπτη - Παρασκευή 12.30 - 14.30 & 17.30-20.30
Τετάρτη - Σάββατο 12.30 – 16.30.