FYI

After Summer Care για βαθιά Ενυδάτωση και Λάμψη!

13.09.2018
After Summer Care για βαθιά Ενυδάτωση και Λάμψη!
Το Καλοκαίρι του 2018 πέρασε και επίσημα στην ιστορία και είναι ώρα για πρόληψη. Ώρα να δράσεις για την ταλαιπωρημένη από την έκθεση στον ήλιο επιδερμίδα του προσώπου σου ακόμα και για προληπτικούς λόγους. Οι φθορές που επιφέρει ο ήλιος όπως οι πανάδες και οι ρυτίδες, δεν είναι παιχνίδι. Για ανάπλαση, αναδόμηση και σούπερ ενυδάτωση υπάρχουν οι ειδικοί, οι οποίοι σας παρουσιάζουν την πιο αποτελεσματική θεραπεία προσώπου για να κάνετε την επιδερμίδα σας πιο λαμπερή και σφριγηλή από ποτέ!

Με την ολοκληρωμένη Θεραπεία Προσώπου “After Summer Care” για Βαθιά Ενυδάτωση, έχεις έναν ισχυρό σύμμαχο μαζί σου για νεανικό και φρέσκο δέρμα με τη δύναμη του peeling και των βιταμινών. Η ανάπλαση και η λάμψη βρίσκονται σε πρώτο πλάνο από τους ειδικούς. Με το μότο «πάνω από όλα είναι η υγεία» η Affidea δίνει στη σύγχρονη γυναίκα το πιο υπέροχο σύνθημα για να ενεργήσει, να λάμψει, να αγαπήσει τον εαυτό της μα πάνω απ’ όλα την ίδια τη ζωή. Οι γυναίκες αξίζουν την αγάπη και τη φροντίδα αλλά πρέπει να κάνουν και τις σωστές επιλογές.

Τι συστήνουν οι ειδικοί της Affidea ;

Με την ολοκληρωμένη θεραπεία προσώπου “After Summer Care” της Affidea απολαμβάνετε καθαρισμό με ήπιο peeling από νεκρά κύτταρα και βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας με βιταμίνες και ορό υαλουρονικού οξέως. Η θεραπεία βελτιώνει αισθητά την όψη και την ποιότητα του δέρματος με αποτέλεσμα να φαίνεται πιο λείο, λαμπερό και νεότερο από ποτέ! Τα πρόσθετα δραστικά ιχνοστοιχεία θρέφουν τα κύτταρα σε βάθος, ενώ αποκαθιστούν την ελαστικότητα της επιδερμίδας από τα σημάδια του ήλιου, περιορίζοντας σταδιακά τα σημάδια γήρανσης με αποτέλεσμα ένα αναζωογονημένο, απαλό και υγιές δέρμα! Η θεραπεία εφαρμόζεται από εξειδικευμένο δερματολόγο με πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία. Συνιστάται σε όλους τους τύπους δέρματος και για όλες τις ηλικίες, τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες.