FYI

KK Jewelry Lab love item: η καλοκαιρινή συλλογή του 2015

16.06.2015
Στη KK Jewelry Lab μας αρέσουν οι σπαζοκεφαλιές! Μας ενθουσιάζει η αναζήτηση της λύσης αλλά και οι αναμνήσεις που μας φέρνουν από τότε που η σπαζοκεφαλιά ήταν αγαπημένο παιχνίδι. Έτσι φέτος έχουμε εμπνευστεί από τις αγαπημένες σπαζοκεφαλιές και τα παζλ που συνόδευαν τα παιδικά μας ανέμελα καλοκαίρια! Έτσι το love item φέτος είναι και αυτό μία σπαζοκεφαλιά... τι να είναι άραγε;

Λίγα λόγια για την KK Jewelry Lab

Στην ΚΚ Jewelry Lab όλα τα κοσμήματα είναι χειροποίητα, με πιστοποιημένα υλικά, ενώ η κατασκευή τους επιβλέπεται από έμπειρους, εξειδικευμένους τεχνίτες, σε όλα τα στάδια της παραγωγής τους∙ από τη στιγμή της επιλογής των πρώτων υλών, μέχρι την ολοκλήρωσή τους.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ - Η ΚΚ Jewelry Lab είναι μία επιχείρηση με 35 χρόνια ιστορίας στο χώρο της υψηλής κοσμηματοποιίας. Όραμα της ΚΚ είναι να δημιουργεί αντικείμενα που τιμούν την έννοια του design και της αξίας στο κόσμημα. Το brand άλλωστε, χτίζεται πάνω στην πεποίθηση ότι ο καθένας μας θα πρέπει να νιώθει πολύτιμος και ξεχωριστός, κάθε μέρα.

Η ΚΚ - Η Κατερίνα Κουλουμπούρου, η νέα γενιά της οικογένειας Κουλουμπούρου, είναι η Creative Director της KK Jewelry Lab. Με σπουδές στο Gemological Institute of America (GIA) και εμπειρία στην πώληση διαμαντιών στο χρηματιστήριο διαμαντιών στην Αμβέρσα του Βελγίου, συντονίζει σήμερα κάθε πτυχή της νέας παρουσίας της ΚΚ, συνδράμοντας ενεργά με την αισιοδοξία και τις γνώσεις της τη λειτουργία της ομάδας και δημιουργώντας την επόμενη μέρα σε αυτό το ταξίδι.

ΤΟ LAB- Ο χώρος που στεγάζεται σήμερα η ΚΚ Jewelry Lab πρωτολειτούργησε το 1990 ως εργαστήριο χρυσοχοΐας, με ειδίκευση στην κατασκευή και πώληση χρυσών κοσμημάτων με διαμάντια κοπής μπριγιάν. Ανακατασκευάστηκε εκ βάθρων το 2011, με όραμα τη δημιουργία ενός χώρου που θα απέπνεε ηρεμία και θα τροφοδοτούσε τη δημιουργικότητα των ανθρώπων που θα στέγαζε και των πελατών που θα φιλοξενούσε. Οι ιαπωνικός κήπος-αίθριο στην καρδιά του κτιρίου, το ζεστό φως και η αρμονία των χώρων, τελικά αντιπροσωπεύουν τη φιλοσοφία και την κουλτούρα των ανθρώπων της ΚΚ Jewelry Lab.

ΜΙΛΗΣΤΕ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΣΑΣ #KKJEWELRYLAB