Το πρόγραμμα αυτό επικεντρώνεται στην ελληνική γαστρονομική μας παράδοση και την προώθηση της τοπικής κουζίνας, φέρνοντας κοντά τους προμηθευτές και τους καταναλωτές με τα προϊόντα του “ελληνικού πρωινού”.
Στόχος του προγράμματος είναι η ικανοποίηση του ξενοδοχειακού πελάτη μέσα από την γνωριμία του με τα τοπικά προϊόντα κάθε προορισμού, η οποία είναι όχι μόνο γευστική αλλά και πολιτιστική. Κατά συνέπεια, αποτελεί πρωταρχικό στοιχείο της ταυτότητας του ελληνικού προϊόντος και κατ' επέκταση εργαλείο προώθησης του ελληνικού τουρισμού.
Η Λουξ συμμετέχει στην πρωτοβουλία αυτή, παρακολουθώντας τις εξελίξεις και υποστηρίζοντας ενέργειες που προωθούν την πολιτιστική κληρονομιά του τόπου μας και τον τουρισμό γενικότερα.