Wednesday season 2: Πότε κάνει πρεμιέρα, καστ, υπόθεση και όλα όσα πρέπει να ξέρετε

Wednesday season 2: Πότε κάνει πρεμιέρα, καστ, υπόθεση και όλα όσα πρέπει να ξέρετε
ΠΗΓΗ:@wednesdaynetflix
Η επόμενη σεζόν της σειράς «Wednesday» δεν αναμένεται να κυκλοφορήσει πριν το 2025.

Η Jenna Ortega θα έχει ενεργό ρόλο ως παραγωγός για πρώτη φορά στη 2η σεζόν της επιτυχημένης σειράς του Netflix, «Wednesday», η οποία υπόσχεται έναν «πιο σκοτεινό τόνο». Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Vanity Fair, η Ortega αποκάλυψε ορισμένα στοιχεία για το τι πρόκειται να συμβεί στη νέα σεζόν.

Τα γυρίσματα της 2ης σεζόν ξεκίνησαν τον Μάιο του 2024, με πολλά μεγάλα ονόματα να εντάσσονται στο καστ της σειράς. Ένα teaser του Netflix δείχνει τον «Thing» να παραδίδει σενάρια σε τρέιλερ με ονόματα ηθοποιών όπως οι Joanna Lumley, Billie Piper, Christopher Lloyd, Thandiwe Newton και Steve Buscemi.

{https://www.instagram.com/p/C6rZ6GsS7iM/?img_index=1}

Αν και δεν γνωρίζουμε ακόμα πολλά, εδώ είναι όσα ξέρουμε μέχρι τώρα για την 2η σεζόν του «Wednesday».

Πότε αναμένεται η 2η σεζόν του «Wednesday»;

Τα γυρίσματα συνεχίζονται, αλλά έχει επιβεβαιωθεί ότι η 2η σεζόν του «Wednesday» δεν θα κυκλοφορήσει στο Netflix πριν από το 2025. Αυτή η καθυστέρηση οφείλεται στις απεργίες του Χόλιγουντ το 2023, οι οποίες σταμάτησαν την παραγωγή για μεγάλο διάστημα. Τα γυρίσματα της σειράς μεταφέρθηκαν από τη Ρουμανία στην κομητεία Wicklow της Ιρλανδίας, καθιστώντας τη σειρά την πιο δαπανηρή παραγωγή που έγινε ποτέ στη χώρα.

{https://www.instagram.com/p/CleNRukPyyk/?img_index=1}

Η 1η σεζόν ξεκίνησε την παραγωγή τον Σεπτέμβριο του 2021 και ολοκληρώθηκε τον Μάρτιο του 2022, με την κυκλοφορία της τον Νοέμβριο του ίδιου έτους. Αν η 2η σεζόν ακολουθήσει παρόμοιο χρονοδιάγραμμα, οι φαν θα μπορούν να την περιμένουν τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο του 2025.

Ποιοι θα είναι στο καστ της 2ης σεζόν του «Wednesday»;

Η Jenna Ortega έχει ήδη μιλήσει για την αποχώρηση του Percy Hynes White, ο οποίος έπαιζε τον σχεδόν αγαπημένο της χαρακτήρα, Xavier. Παρά την αποχώρησή του, πολλοί νέοι ηθοποιοί θα ενταχθούν στο καστ.

{https://www.instagram.com/p/Cm9lifot9W-/}

Η Joanna Lumley θα εμφανιστεί ως η Grandmama, ενώ ο Steve Buscemi θα έχει έναν νέο βασικό ρόλο ως ο διευθυντής Barry Dort. Η Billie Piper θα ενταχθεί επίσης ως τακτικό μέλος του καστ, ενώ νέοι ηθοποιοί όπως οι Evie Templeton, Owen Painter και Noah Taylor θα παίξουν άγνωστους ακόμα ρόλους.

Ορισμένοι από τους ηθοποιούς που θα επιστρέψουν περιλαμβάνουν:

  • Jenna Ortega ως Wednesday Addams
  • Emma Myers ως Enid Sinclair
  • Joy Sunday ως Bianca Barclay
  • Luis Guzmán ως Gomez Addams
  • Catherine Zeta-Jones ως Morticia Addams

Τι θα συμβεί στη 2η σεζόν του «Wednesday»;

Η υπόθεση της 2ης σεζόν κρατιέται μυστική, αλλά η Ortega έχει αποκαλύψει ότι θα έχει έναν πιο «τρομακτικό» τόνο, εμπνευσμένο από τον Edgar Allan Poe. Η Wednesday θα είναι μια «μικρή τρομάρα από μόνη της».

{https://www.instagram.com/p/ClZF2zYpBLm/}

Στο τέλος της 1ης σεζόν, η Wednesday ανακάλυψε ότι ο φίλος της, Tyler, ήταν το τέρας που τρομοκρατούσε το Nevermore, ενώ η Ms. Thornhill ήταν ο εγκέφαλος πίσω από τα σχέδια κατά των «αποβλήτων». Υπάρχουν αρκετά ερωτήματα που πρέπει να απαντηθούν στη 2η σεζόν, όπως ποιος είναι ο μυστηριώδης αποστολέας μηνυμάτων που απειλεί τη Wednesday.

Θα υπάρξει spin-off του «Wednesday»;

Φήμες κυκλοφορούν ότι το Netflix σχεδιάζει ένα spin-off για τον Uncle Fester.

Τελευταία τροποποίηση στις 02.09.2024 - 17:41