Γέλαγε όλο το γυμναστήριο. Το κανίς της Καμπούρη έκανε πιλάτες μαζί της

Γέλαγε όλο το γυμναστήριο. Το κανίς της Καμπούρη έκανε πιλάτες μαζί της
Είναι από αυτά τα βίντεο που εύκολα γίνονται viral.

Η Δέσποινα Καμπούρη, ελεύθερη πια τα πρωινά αφού η εκπομπή «Πάμε Δανάη», ολοκλήρωσε την Παρασκευή αποφάσισε να ξεκινήσει τη μέρα της σήμερα πηγαίνοντας για Πιλάτες. Το είδος της γυμναστικής που ξεκίνησε ως μέθοδος φυσικοθεραπείας και ενδείκνυται για όσους αντιμετωπίζουν σκελετικά προβλήματα και η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια τους τελευταίους μήνες ταλαιπωρείται με τη μέση της.

Το Πιλάτες λοιπόν είναι ουσιαστικά η μόνη γυμναστική που της επιτρέπεται και της κάνει και καλό και έτσι το έβαλε πια στο πρόγραμμά της σε τακτική βάση. Μαζί της στον χώρο πήρε και το κανίς της οικογένειας ο Τάρα, ο οποίος σε γενικές γραμμές είναι ο πιο ήσυχος σκύλος του κόσμου. Ο «φλώρος» , όπως τον λέει πειραχτικά εκείνη που τον λατρεύει. Όπου είναι η Δέσποινα κάθεται και δεν κουνιέται βήμα.

KAMPOURI_GYMNASTIRIO_TARA_2_faa4e.jpeg

Έλα όμως που το κρεβάτι reformer του Πιλάτες στο γυμναστήριο είχε απόσταση από εκείνον. Σιγά που θα το αποδεχόταν. Ήθελε να είναι μαζί της και η Δέσποινα που δεν θέλει να ενοχλεί -από τη φύση της- αποφάσισε να δοκιμάσει να τον φέρει κοντά της. Ο ίδιος ο Τάρα βρήκε τη λύση που τον βόλευε. Ανέβηκε στο reformer και παρέμεινε καθηλωμένος στα πόδια της καθ' όλη τη διάρκεια των ασκήσεων.

Κι όχι μόνο δεν διαμαρτυρήθηκε που πήγαινμε πέρα δώθε σε κάθε άσκηση αλλά κούρνιασε και στα πόδια της τριεσυτυχισμένος που ήταν κοντά της. Περιττό να σας πούμε τι γέλιο έπεσε σε όλο το γυμναστήριο την μία ώρα του μαθήματος. Τάρα ο σταρ!

Τελευταία τροποποίηση στις 09.07.2024 - 02:11