5 έξυπνα κόλπα για το μπάνιο που θα σου αλλάξουν τη ζωή [photos]

07.02.2019
5 έξυπνα κόλπα για το μπάνιο που θα σου αλλάξουν τη ζωή [photos]
Η οργάνωση είναι από τα πολλά πάγματα στη ζωή που θέλει τρόπο και όχι κόπο! Και επειδή, όπως είναι γνωστό, δεν το "έχουμε" όλοι με το "άθλημα", είναι θεμιττό να παίρνουμε τη βοήθεια του... "κοινού"! Αυτό θα κάνουμε εμείς σήμερα. Θα παίξουμε τον ρόλο του "κοινού" και θα δώσουμε βοήθεια σε όσους τη χρειάζονται.

Κάνοντας μια βόλτα στο διαδίκτυο βρίσκει κανείς πολλά και ενδιαφέροντα πράγματα. Εμείς εδώ συγκεντρώσαμε μερικές πολύ έξυπνες ιδέες που προτείνει η youtuber Alisha Marie που μας έκαναν ιδιαίτερη εντύπωση σχετικά με την οργάνωση του μπάνιου και τα μοιραζόμαστε μαζί σου.

1. Κρέμασε στην κουρτίνα του μπάνιου μία θήκη παπουτσιών

Αν έχουν αρχίσει να σε εκνευρίζουν τα άπειρα προϊόντα που έχουν μαζευτεί γύρω από την μπανιέρα σου και δεν μπορείς να τα βλέπεις άλλο έτσι, σκέψου την ιδέα αυτή. Κρέμασε στην κουρτίνα του μπάνιου μια θήκη παπουτσιών και τακτοποίησε ό,τι μπορείς στις τσεπούλες της. Θα σωθείς.

Διάβασε επίσης: 4 ηθοποιοί που ξεκίνησαν από reality της τηλεόρασης και έφθασαν στα Όσκαρ [video]

2. Κρέμασε τα απαραίτητα σε μια έξτρα ράγα

Όπως ακριβώς το βλέπεις. Κρέμασε μια έξτρα ράγα για κουρτίνες στο πλάτος της μπανιέρας σου, σε όποιο ύψος σε βολεύει και κρέμασε εκεί κρίκους με πιαστριάκια στο τέλος. Εκεί, κρέμασε κρέμες, σφουγγάρια, και ό,τι άλλο σκεφτείς κερδίζοντας τελικά χώρο και χρόνο στη χρήση τους.

3. Ξεφορτώσου τις ζάρες από τα ρούχα κάνοντας μπάνιο

Όσο παράξενο και να σου φαίνεται, αν κρεμάσεις ένα ρούχο που θέλει απλά "στρώσιμο" μέστα στο μπάνιο την ώρα που εσύ κάνεις μπάνιο, οι υδρατμοί θα λειτουργήσουν θαυματουργά και θα εξαφανίσουν τις ζάρες. Δοκίμασέ το.

Αυτό το είδες; 7 αντικείμενα που συνήθως δεν πλένεις στο πλυντήριο αλλά θα έπρεπε!

4. Ένα γκρέιπφρουτ για τα άλατα

Τρίψε με μισό γκρέιπφρουτ τα μεταλλικά στοιχεία της βρύσης και το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει.

5. Ξύδι για το... τηλέφωνο

Στην περίπτωση του τηλεφώνου του ντους, χρειάζεσαι τα... μεγάλα μέσα. Δεν φτάνουν μόνο τα... εσπεριδοειδή. Τύλιξε το τηλέφωνο σε μια σακούλα που έχεις γεμίσει με ξύδι και άφησέ το εκεί για μισή ωρίτσα. Σαν καινούριο θα το δεις.

Διάβασε επίσης: Ο πιο αναπάντεχος τρόπος για να καθαρίσεις τα μπουκάλια σου