Desperate Housewives - Season 2

22.06.2007
Οι απγεγνωσμένες νοικοκυρές έλυσαν το μυστήριο της αυτοκτονίας της φίλης τους, αλλά να έρχονται αντιμέτωπες και με άλλα μυστήρια

2006, 6 DVD, Περιοχής 2, Audio Visual

Οι απγεγνωσμένες νοικοκυρές έλυσαν το μυστήριο της αυτοκτονίας της φίλης τους, αλλά να έρχονται αντιμέτωπες και με άλλα μυστήρια.

Περήφανη, μεταμοντέρνα απόγονος των πρωτόπλαστων σαπουνόπερων του κόσμου τούτου, είναι εναλλάξ συγκινητικά δραματική και χαιρέκακα, κατάμαυρα κωμική. Δεν φτάνει όμως ποτέ στα σαρκαστικά άκρα όπου τολμά, ο έτερος τηλεοπτικός εξολοθρευτής-άγγελος της ιερής, αμερικάνικης οικογένειας, το «Νip / Τuck».

Ακόμα κι έτσι, διστακτική και απρόσκοπτα γυναικεία, παραμένει μια από τις πιο ενδιαφέρουσες πινακοθήκες χαρακτήρων που κόσμησαν τη μικρή οθόνη την τελευταία πενταετία. Συνάμα, μια αποκαλυπτική ματιά - ανατομία της επιφανειακά μόνο τακτοποιημένης, προαστιακής καθημερινότητας του δυτικού πολιτισμού. Εξάλλου είναι σχεδόν αδύνατο να αντισταθείς στις ακούραστες ηρωίδες της, που επιμένουν να ρουφούν τη ζωή, όσο άδικα ή σκληρά κι αν τους φέρεται, και έχουν την τύχη να ερμηνεύονται από έτοιμες για όλα ηθοποιούς.

DVD EXTRAS Σε αντίθεση με την αγγλική έκδοση και το επιπλέον δισκάκι με τα λαχταριστά extras, η ελληνική δεν περιέχει τίποτα.

ΙΩΑΝΝΑ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ