Η Μισέλ Φάιφερ μιλά για τον Τιμ Μπάρτον

18.05.2012
Δείτε τι είπε η Αμερικανίδα ηθοποιός στον Ορέστη Ανδρεαδάκη για το πώς ήταν να δουλεύει και πάλι με τον Τιμ Μπάρτον για το «Dark Shadows», που κυκλοφορεί στους κινηματογράφους.

Πριν από είκοσι χρόνια ο Τιμ Μπάρτον έδωσε στην Μισέλ Φάιφερ έναν από τους αλησμόνητους ρόλους της (μεγάλης και γεμάτης επιτυχίες) καριέρας της με την εμβληματική Κατγούμαν. Και αν εκείνη η συνεργασία τους προέκυψε την τελευταία στιγμή (η Ανέτ Μπένινγκ, πρώτη επιλογή για το ρόλο, αναγκάστηκε να αποσυρθεί λόγω της εγκυμοσύνης της), η δεύτερη συνάντησή τους κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν: όπως εξηγεί η ίδια η Μισέλ Φάιφερ στο παραπάνω βίντεο, πήρε προσωπικά τηλέφωνο τον Αμερικανό σκηνοθέτη για να του ζητήσει να την λάβει υπόψη του για έναν ρόλο στο «Dark Shadows».

Εκείνος τελικά τής ανέθεσε τον ρόλο της Ελίζαμπεθ, της επικεφαλής της σκορπισμένης οικογένειας Κόλινς που υποδέχεται, μετά από κάποιες επιφυλάξεις βέβαια, τον Μπάρναμας του Τζόνι Ντεπ πίσω στο σπίτι και είναι δίπλα του στην προσπάθειά του να κάνει την οικογενειακή περιουσία να ορθοποδήσει.

Δείτε τι είπε στον Ορέστη Ανδρεαδάκη για το πώς ήταν να δουλεύει και πάλι με τον Τιμ Μπάρτον για το «Dark Shadows», που κυκλοφορεί στους κινηματογράφους.