Οι 10 καλύτερες ταινίες του 2011!

29.12.2011
Είναι η εποχή του χρόνου που οι λίστες δίνουν και παίρνουν, τα top 10 εναλλάσσονται με αστραπιαία ταχύτητα και φυσικά οι καλύτερες ταινίες δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το πανηγύρι του απολογισμού.

Είναι η εποχή του χρόνου που οι λίστες δίνουν και παίρνουν, τα top-10 εναλλάσσονται με αστραπιαία ταχύτητα και φυσικά οι καλύτερες ταινίες δεν θα μπορούσαν να λείπουν από το πανηγύρι του απολογισμού.

Στην τελική μας δεκάδα θα βρείτε από ανεξάρτητες εκπλήξεις μέχρι χολιγουντιανές υπερπαραγωγές και από arthouse auteurs μέχρι σκηνοθέτες-σταθερές αξίες - μοναδικός περιορισμός ήταν η προβολή των ταινιών σε ελληνική αίθουσα μέσα στο 2011.

Φυσικά, και όπως ήταν αναμενόμενο, για κάποιους από εμάς, ταινίες που παίχτηκαν στην Ελλάδα τον Ιανουάριο του 2011 και βραβεύτηκαν στα Όσκαρ που ακολούθησαν ανήκαν συναισθηματικά περισσότερο στην προηγούμενη χρονιά, για άλλους πάλι μέτρησε μονάχα ό,τι έδειξε το ημερολόγιο. Κάπως έτσι δε συμβαίνει όμως κάθε χρόνο;

Αυτές είναι οι καλύτερες ταινίες του 2011 όπως τις ψήφισαν οι συντάκτες του Περιοδικού ΣΙΝΕΜΑ.

Περιμένουμε τα σχόλια και τη συνεισφορά σας στην ψηφοφορία του κοινού εδώ. Στο μεταξύ, πείτε μας πώς σας φαίνεται η λίστα που ακολουθεί!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ