"Έφτασα στα άκρα, αλλά επιβίωσα"

24.11.2011
Θυμόμαστε τον τόσο σύντομο όσο και έντονο γάμο της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπίλι Μπομπ Θόρντον, όταν στην ηλικία των 25 ετών η τωρινή σταρ αντάλλασσε φιαλίδια αίματος με τον τότε σύζυγό της. Σχεδόν μία δεκαετία μετά και μια σταθερή σχέση με τον Μπραντ Πιτ που στεγάζει έξι παιδιά, υιοθετημένα και βιολογικά, η Τζολί διήνυσε μακρύ δρόμο από τις ημέρες της ως αγριοκόριτσο.

Θυμόμαστε τον τόσο σύντομο όσο και έντονο γάμο της Αντζελίνα Τζολί με τον Μπίλι Μπομπ Θόρντον, όταν στην ηλικία των 25 ετών η τωρινή σταρ αντάλλασσε φιαλίδια αίματος με τον τότε σύζυγό της. Σχεδόν μία δεκαετία μετά και μια σταθερή σχέση με τον Μπραντ Πιτ που στεγάζει έξι παιδιά, υιοθετημένα και βιολογικά, η Τζολί διήνυσε μακρύ δρόμο από τις ημέρες της ως αγριοκόριτσο. "Πέρασα βαριές, σκοτεινές εποχές και επιβίωσα", λέει η 36χρονη ηθοποιός του Χόλιγουντ σε συνέντευξή της στο τηλεοπτικό τοκ σόου "60 minutes" ("60 λεπτά") που θα προβληθεί στις ΗΠΑ την ερχόμενη Κυριακή.

"Δεν πέθανα νέα, οπότε είμαι τυχερή. Υπάρχουν άλλοι καλλιτέχνες και άνθρωποι που δεν επιβίωσαν ορισμένων πραγμάτων" εξηγεί λακωνικά η σταρ χωρίς να μπαίνει σε λεπτομέρειες, αφήνοντας έτσι τη φαντασία του κοινού να καλπάζει ελεύθερη. "Νομίζω ότι οι άνθρωποι μπορούν να φαντάζονται ότι έκανα τα πιο επικίνδυνα και τα χειρότερα και ότι για πολλούς λόγους δεν θα έπρεπε να κάθομαι εδώ", παραδέχεται, επίσης, με αυτοκριτική διάθεση μπροστά στην κάμερα. "Σκέφτεσαι όλες αυτές τις φορές που φτάνεις κοντά σε πολλά επικίνδυνα πράγματα, πολλές ευκαιρίες που έχουν τραβηχτεί στα άκρα", συμπληρώνει.

Αφού ο σύντροφός της δήλωσε σε τηλεοπτική του εμφάνιση πως όταν κλείσει τα 50, σκοπεύει να σταματήσει να παίζει για να επικεντρωθεί στην οικογένεια και την παραγωγή ταινιών, η Αντζελίνα δηλώνει τώρα πως η δράση της ως πρέσβειρας καλής θελήσεως και οι ευθύνες της μητρότητας δεν την έχουν κάνει να ξεχάσει τελείως την "άλλη" της πλευρά: "Είμαι ακόμα κακό κορίτσι. Εχω ακόμα αυτή την πλευρά. Είναι απλώς στη θέση της τώρα... Ανήκει στον Μπραντ".

Α.Δ.