Τι «μαγειρεύει» ο Σταμάτης Κραουνάκης;

09.11.2010
Ο Σταμάτης Κραουνάκης ετοιμάζει κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον για τον παλιό συνεργάτη και φίλο του Γιώργο Μαρίνο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, του ετοιμάζει ένα πολύ πρωτότυπο και ιδιαίτερο δώρο. Θέλει να τον φιλοξενήσει για τέσσερις-πέντε Παρασκευές σε βραδιές οι οποίες θα ακούν στον τίτλο «Η ζωή σου όλη είναι ένα τσιγάρο».

Ο Σταμάτης Κραουνάκης «μαγειρεύει» τώρα τελευταία κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον για τον παλιό συνεργάτη και φίλο του Γιώργο Μαρίνο. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες, του ετοιμάζει ένα πολύ πρωτότυπο και ιδιαίτερο δώρο. Θέλει να τον φιλοξενήσει για τέσσερις-πέντε Παρασκευές σε βραδιές οι οποίες θα ακούν στον τίτλο «Η ζωή σου όλη είναι ένα τσιγάρο».

Σε αυτές, ο Σταμάτης Κραουνάκης θα συζητά με τον σόουμαν και ηθοποιό για τη ζωή του και το μακρύ ταξίδι του μέσα στον καλλιτεχνικό χώρο. Ο Γιώργος Μαρίνος θα αναπολεί στις συνεργασίες με τον Μάνο Χατζιδάκι και την ισχυρή προσωπική σχέση τους, στη σχέση ζωής με τη μεγάλη πρωταγωνίστρια του ελληνικού θεάτρου Ελλη Λαμπέτη, στους μεγάλους τους σταθμούς, ενώ θα ερμηνεύει και κάποια από τα αγαπημένα τραγούδια που ερμήνευσε στη μακρόχρονη καλλιτεχνική πορεία του, μεταξύ των οποίων και κάποια από τη δισκογραφική συνεργασία που είχε με τον συνθέτη και τη στιχουργό Λίνα Νικολακοπούλου πριν από αρκετά χρόνια.

Στις βραδιές αυτές, ο Σταμάτης Κραουνάκης θα παίζει τον ρόλο του ακροατή και του «δημοσιογράφου», ο οποίος θα ρωτά τον Μαρίνο για το πέρασμά του από τον χώρο της Τέχνης με χιούμορ.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η «Αθηναΐδα» θα φιλοξενήσει ακόμα ένα one man show του Κραουνάκη - μαζί του, μια μουσική παράσταση της Δήμητρας Παπίου και μια της Ηρούς Σάια, καθώς επίσης και την παιδική παράσταση «Ενα σπίτι παραμύθια», την οποία υπογράφει η Λίνα Νικολακοπούλου.