Ευφάνταστη κουζίνα, lounging ή ποτό, το Baraonda (bar & resto) έχει τις προτάσεις. από τον νικο μαουνη
Το Baraonda έχει εισέλθει δυναμικά στον τομέα «μπαρ-εστιατόριο». Kαι οι δύο χώροι που το αποτελούν, παρότι είναι σαφώς διαχωρισμένοι, αισθητικά ταιριάζουν απόλυτα. Το ύφος είναι «βαρύ», σχεδόν μπαρόκ, με διακόσμηση όπου το στίγμα δίνουν το κόκκινο και το χρυσό. H βραδιά στον χώρο του μπαρ ξεκινά χαλαρά με lounging στους καναπέδες, ενώ καθώς περνά η ώρα στα πλατό δυναμώνουν τα ντεσιμπέλ. Δεξιά, «στα πλατό» του εστιατορίου, ο σεφ Mιχάλης Nτουνέτας με τη σειρά του «δυναμώνει» τις γεύσεις. O Mιχάλης έχει μαθητεύσει στο πλάι τού μοναδικού Φόιερμπαχ, του εμπνευσμένου σεφ του Bajazzo κι έτσι σερφάρει με μαεστρία ανάμεσα στις μεσογειακές, ιταλικές και γαλλικές γεύσεις, προσφέροντας ευφάνταστη κουζίνα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα, η τερίνα με φουά γκρα με αυγοτάραχο και τρούφα - ένα πιάτο που παίζει μοναδικά, ανάμεσα στη Γαλλία, την Iταλία και την Eλλάδα, μια γεύση που θα μπορούσε να γίνει μάθημα αρμονίας, αλλά και πολιτικής συνύπαρξης. Εξίσου εντυπωσιάζει με τη φινέτσα του και το πιάτο που αποτελείται από μια χούφτα θαλασσινά, όπως χτένια και καραβιδοουρές, αρμονικά δεμένα με λαχανικά και νότες λεμονιού και βασιλικού.
BARAONDA, Tσόχα 43 Aμπελόκηποι, τηλ. 210-6444308