«Μίλαν - Κούντερα, 1 - 0» στο Booze Coperativa

28.01.2010
Η Ομάδα Άνευ Προηγουμένου παρουσιάζει το έργο «Μίλαν - Κούντερα, 1 - 0», Το ντέρμπυ του έρωτα, στο Booze Coperativa, Κολοκοτρώνη 57, Μοναστηράκι.

Η Ομάδα Άνευ Προηγουμένου παρουσιάζει το έργο «Μίλαν - Κούντερα, 1 - 0», Το ντέρμπυ του έρωτα, στο Booze Coperativa, Κολοκοτρώνη 57, Μοναστηράκι.

Η εξουσία της αγάπης ή η αγάπη της εξουσίας;
Μια ασθενής με κρίσεις πανικού επισκέπτεται έναν εναλλακτικό γιατρό. Οι new age θεωρίες του γιατρού για το σύμπαν τους οδηγούν από το σεξ στον έρωτα σε μια ταραγμένη σχέση πάθους και εξουσίας. Το ματς του έρωτα είναι πάντα ένα ντέρμπυ, όπου συνήθως δε νικά ο καλύτερος...

Μια ανατρεπτική παράσταση με χιούμορ, καθημερινούς διαλόγους και κωμικοτραγικές εναλλαγές που αποτυπώνουν τα όρια των επιλογών μας με ένα απρόσμενο φινάλε.
Η Ομάδα Άνευ Προηγουμένου παρουσιάζει το «Μίλαν - Κούντερα, 1 - 0» του Δημήτρη Κατσαντώνη και της Μαρίας Μπελιβάνη, σε σκηνοθεσία Αστέρη Πελτέκη για 12 παραστάσεις (Πέμπτη - Κυριακή κάθε εβδομάδα από 4 έως 21 Φεβρουαρίου).

Το έργο παρουσιάστηκε πέρυσι το Μάρτιο στη Θεσσαλονίκη.

Η θεατρική ομάδα Άνευ Προηγουμένου ιδρύθηκε στις αρχές του 2009 στη Θεσσαλονίκη και επιδιώκει να δημιουργήσει ένα προηγούμενο: τα έργα που ανεβάζει να είναι γραμμένα από τα ίδια τα μέλη της και να διαπραγματεύονται το εδώ και το τώρα.
Όπως οι ίδιοι λένε: «Θέλουμε να γράψουμε έργα ανάλογα με τα προβλήματα και τις ανησυχίες της εποχής και του τόπου που ζούμε. Επιθυμούμε ένα θέατρο που ερευνά όλες τις μορφές επικοινωνίας, που χρησιμοποιεί και τις άλλες τέχνες, αλλά και τις νέες τεχνολογίες και έχει άμεση επαφή με το θεατή».

Ταυτότητα Παράστασης

Συγγραφείς: Δημήτρης Κατσαντώνης, Μαρία Μπελιβάνη
Σκηνοθεσία: Αστέρης Πελτέκης
Σκηνογραφία-Ενδυματολογία : Βενετία Νάση
Επιμέλεια φωτισμών: Αντώνης Κόκκορης
Μουσική Επιμέλεια: Χρήστος Σουγάρης

Φωτογραφία: Δημήτρης Κοιλαλούς
Παίζουν: Αντώνης Φραγκάκης, Μαρία Μπελιβάνη

Πρεμιέρα: 4 Φεβρουαρίου - Λήξη: 21 Φεβρουαρίου
Ημέρες: Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή, Ώρα: 21:00
Χώρος: Booze Coperativa, Κολοκοτρώνη 57, Μοναστηράκι ,211 4000863
Τιμή εισιτηρίου: 15€, φοιτητικό 10 €