Λαζόπουλος-Κωνσταντίνου ''τα λένε'' στο ΗΒΗ

20.02.2002
Ο Γιώργος Κωνσταντίνου συναντάει τον Λάκη Λαζόπουλο στη σκηνή του θεάτρου ΗΒΗ με σκοπό την . . .αμοιβαία ψυχανάλυση. "Τα λέμε" είναι ο τίτλος του έργου που έγραψε και σκηνοθετεί ο Λάκης Λαζόπουλος, μια ιστορία ψυχανάλυσης, μια ιστορία σημερινή και ανθρώπινη, ένα τρελό ταξίδι στα ιδιαίτερα διαμερίσματα του ανθρώπινου νου.
Ο Γιώργος Κωνσταντίνου συναντάει τον Λάκη Λαζόπουλο στη σκηνή του θεάτρου ΗΒΗ με σκοπό την . . .αμοιβαία ψυχανάλυση.
"Τα λέμε" είναι ο τίτλος του έργου που έγραψε και σκηνοθετεί ο Λάκης Λαζόπουλος, μια ιστορία ψυχανάλυσης, μια ιστορία σημερινή και ανθρώπινη, ένα τρελό ταξίδι στα ιδιαίτερα διαμερίσματα του ανθρώπινου νου.

Το έργο
Δύο άνθρωποι, δύο εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες συναντώνται από λάθος στο γραφείο ενός ψυχαναλυτή. Ο ψυχαναλυτής αργεί να έρθει, δε θα φτάσει ποτέ.
Οι δύο ήρωες ανοίγουν την καρδιά τους ο ένας στον άλλον σε μια συζήτηση που βαθαίνει καθώς περνάνε μέσα από γεγονότα που σημάδεψαν τη ζωή του καθενός χωριστά.
Ώσπου έρχεται η στιγμή του αποχωρισμού. Πρέπει να φύγουν.
Και τότε έρχεται η ανατροπή. Το παρελθόν έρχεται να ισοπεδώσει το παρόν.

Οι συντελεστές
Τη μουσική του έργου έχει γράψει ο Θάνος Μικρούτσικος. Τα σκηνικά επιμελήθηκε η Λιλή Πεζάνου, τα κοστούμια η Ελένη Μανωλοπούλου και τους φωτισμούς ο Φίλιππος Κουτσάφτης.
Πρωταγωνιστούν: Γιώργος Κωνσταντίνου, Λάκης Λαζόπουλος, Φαίη Κοκκινοπούλου, Αλέξης Γεωργούλης.

Πρεμιέρα: Πέμπτη 21 Φεβρουαρίου

Παραστάσεις: Τετάρτη-Κυριακή 21.00
Σάββατο-Κυριακή 18.00
Τιμές εισιτηρίων: 21, 15 (φοιτητικό), 17 (απογ. Σαββάτου)