Αλέκος Φασιανός: Οι νικητές - στη ζωή, στον έρωτα, στους αγώνες

12.02.2002
Η έκθεση του Αλέκου Φασιανού με τίτλο "Οι νικητές - στη ζωή, στον έρωτα, στους αγώνες" εγκαινιάζεται την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης. Στην έκθεση παρουσιάζονται 10 ανέκδοτα έργα του γνωστού ζωγράφου και 12 σχέδια, εμπνευσμένα - όπως λέει ο ίδιος- "από τους νικητές της ζωής, του έρωτα, της άσκησης του ανθρώπου κατά τη διάρκεια του βίου του να νικήσει τις δυσκολίες του, να δυναμώσει και να φτάσει με αυτοπεποίθηση το στόχο του".
Η έκθεση του Αλέκου Φασιανού με τίτλο "Οι νικητές - στη ζωή, στον έρωτα, στους αγώνες" εγκαινιάζεται την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.
Στην έκθεση παρουσιάζονται 10 ανέκδοτα έργα του γνωστού ζωγράφου και 12 σχέδια, εμπνευσμένα - όπως λέει ο ίδιος- "από τους νικητές της ζωής, του έρωτα, της άσκησης του ανθρώπου κατά τη διάρκεια του βίου του να νικήσει τις δυσκολίες του, να δυναμώσει και να φτάσει με αυτοπεποίθηση το στόχο του".

Ειδικά για την έκθεση στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης, ετοιμάζεται ένα portfolio με 12 σχέδια του Αλέκου Φασιανού με την τεχνική της μεταξοτυπίας και κείμενο του ποιητή Γιάννη Κοντού, από τις εκδόσεις Ιεροφάντες. Παράλληλα, θα παρουσιαστούν και παλαιότερες γαλλικές εκδόσεις με σχέδια του Αλέκου Φασιανού, σε ποιήματα των Louis Aragon, Guillaume Apollinaire, Jacques Lacarriere και σε κείμενα του Michel Deon.

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 23 Μαρτίου.