Δεύτερο βραβείο ''Δημήτρης Χορν''

25.01.2002
Το Βραβείο "Δημήτρης Χορν" θα απονεμηθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά, τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου, σε έναν νέο ηθοποιό που διακρίθηκε για την ερμηνεία του τον προηγούμενο χρόνο. Η εκδήλωση, την οποία θα παρουσιάσει η Πεμη Ζούνη, θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο "Δημήτρης Χορν" στις 20.00.
&00 Το Βραβείο "Δημήτρης Χορν" θα απονεμηθεί για δεύτερη συνεχή χρονιά, τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου, σε έναν νέο ηθοποιό που διακρίθηκε για την ερμηνεία του τον προηγούμενο χρόνο. Η εκδήλωση, την οποία θα παρουσιάσει η Πεμη Ζούνη, θα πραγματοποιηθεί στο θέατρο "Δημήτρης Χορν" στις 20.00.

Την εκδήλωση οργάνωσαν για μια ακόμη φορά ο Σταμάτης Φασουλής και ο Θεοδόσης Ισαακίδης. Κεντρική ομιλήτρια της βραδιάς θα είναι η Ελένη Αρβελέρ, η οποία θα μιλήσει με θέμα "Ο Δημήτρης Χορν και ο κόσμος του" ενώ για τον αείμνηστο ηθοποιό θα μιλήσουν και οι, Γιώργος Μαρίνος, Στεφανί Χορν, Κώστας Γεωργουσόπουλος, Σταμάτης Φασουλής και ο Θεοδόσης Ισαακίδης.
Το πρώτο βραβείο "Δημήτρης Χορν" κέρδισε πέρυσι ο Δημήτρης Ήμελλος, μαζί με το χρυσό σταυρό του Δημήτρη Χορν, που θα περνά από τον έναν κάτοχο του βραβείου στον άλλο.

Οι υποψήφιοι
Υποψήφιοι για το δεύτερο βραβείο είναι οι νέοι ηθοποιοί: Λαέρτης Βασιλείου ("Αγγέλα" σκην. Γ. Αρμένης), Θάνος Σαμαράς ("Καθαροί πια" σκην. Λ. Βογιατζής), Λαέρτης Μαλκότσης ("Φοιτητές" σκην. Κ. Τσιάνος), Πέτρος Λαγούτης ("Σκλάβι" σκην. Θ. Μοσχόπουλος), Αργύρης Ξάφης ("Πολύ κακό για το τίποτα", "Το στρίψιμο της βίδας" σκην. Θ. Μοσχόπουλος), Γιάννης Τσορτέκης ("Η ζάλη των ζώων πριν τη σφαγή" σκην. Γ. Χουβαρδάς) και Αλμπέρτο Φάις ("Φοιτητές").

Η επιτροπή βράβευσης αποτελείται από την Ελένη Χατζηαργύρη, την Ξένια Καλογεροπούλου, τον Σταμάτη Φασουλή, τον Κώστα Γεωργουσόπουλο και τον Γιώργο Δ.Κ. Σαρηγιάννη.

Η είσοδος είναι ελεύθερη.