Big Deals και Blend: Η δύο σε ένα πρόταση για διασκέδαση!

08.05.2002
Ενα από τα πρώτα Bar Restaurants της Κηφισιάς που κατάφεραν να διατηρηθούν μέσα στον χρόνο μεταμορφώνοντας την Πλατεία Κεφαλαρίου σε "στέκι", το Big Deals, σας περιμένει ανακαινισμένο και για τα δροσερά βράδια του καλοκαιριού.
&00 Ενα από τα πρώτα Bar Restaurants της Κηφισιάς που κατάφεραν να διατηρηθούν μέσα στον χρόνο μεταμορφώνοντας την Πλατεία Κεφαλαρίου σε "στέκι", το Big Deals, σας περιμένει ανακαινισμένο και για τα δροσερά βράδια του καλοκαιριού.

Ο αεράτος και σύγχρονος χώρος του, η μουσική, με τις τελευταίες mainstream επιτυχίες καθώς και αυτά που θα γευθείτε, σίγουρα θα αλλάξουν την αντίληψή σας για την διασκέδαση και την υψηλή γαστρονομία μέχρι σήμερα. Ο Σεφ Γιάννης Σολάκης καταφέρνει να μετατρέπει απλές ιδέες σε μικρά αριστουργήματα με την άψογη τεχνική του. Το τηγανητό λαβράκι, ο μαρινάτος τόνος και το ψητό κουνέλι με μυρωδικά είναι μόνο μερικές από αυτές. Αν αποφασίσετε να καθίσετε στο bar, μπορείτε να περάσετε ευχάριστα τη βραδιά σας, πίνοντας ένα από τα απολαυστικά κοκτέιλ.

Αν πάλι, αναζητάτε κάτι διαφορετικό, επισκεφτείτε δίπλα το Blend, το μπαράκι που επικοινωνεί οπτικά με το Big Deals, το οποίο κάνει opening night την Πέμπτη 9/5. Οι οπαδοί του Big Brother έχουν ένα λόγο παραπάνω να επισκεφτούν το Blend καθώς υπεύθυνος είναι ο Χρήστος Ξανθόπουλος. Όποιο από τα δύο επιλέξετε για την έξοδό σας είναι σίγουρο ότι θα περάσετε ενα όμορφο βράδυ.

Bar Restaurant ''Big Deals'': Χαριλάου Τρικούπη 50, Κεφαλάρι Κηφισιά
Τηλέφωνο: 010-6230860
Ανοικτό: Καθημερινά από το πρωί έως τις 2.00 π.μ.
Τιμή κατ' άτομο: 30-36 ευρώ