Κύτταρο Live: Χαΐνηδες (-)

25.11.2007
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: Λόγω μιας ατυχούς συγκυρίας πέραν του ελέγχου μου το μόνο που έχω να σου πω γι’ αυτό το πρόγραμμα είναι ότι εάν καθίσεις στο τελευταίο τραπεζάκι επάνω αριστερά δεν θα ακούς καθόλου και θα βλέπεις λίγο (διότι υπάρχει ένα φωτιστικό μπροστά σου) και αν σταθείς δίπλα στο αριστερό μπαρ, στο βάθος της αίθουσας, θα ακούς έναν πολύ κακό, δυσανάγνωστο ήχο, χωρίς βάθος ή άλλες διαστάσεις. Πέρα από αυτά δεν έχω να σου πω τίποτα, διότι έφυγα από το μαγαζί μισή ώρα περίπου μετά την έναρξη της παράστασης. Όταν διαπίστωσα ότι δεν μπορούσα ούτε να δω ούτε να ακούσω.

ΠΡΙΝ ΠΑΣ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 210-82.24.134 & 88.22.460
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ηπείρου 48 & Αχαρνών
ΗΜΕΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ: Παρασκευή-Σάββατο
ΕΝΑΡΞΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ: 23:15

ΤΙΜΕΣ
Εισιτήριο με μπίρα: 15 ευρώ
Φιάλη Ουίσκι/4 άτομα: 120 ευρώ (κομπλέ)

Ήμουν κι εγώ εκεί...
Πρόλαβα όμως να δω ότι οι Χαΐνηδες έχουν στήσει μια ολόκληρη ιστορία στο Κύτταρο, με σκηνικό περιποιημένο, με Καραγκιοζο-οθόνη (τον καραγκιοζοπαίχτη δεν τον πρόλαβα), με ακροβάτες (ούτε αυτούς τους είδα) και με ωραία τραγούδια (από αυτά άκουσα δυο_τρία), ένα με τη φωνή της Μαρίας Κώττη και ένα άλλο με τη Μάρθα Φριντζήλα.
Αυτό που έζησα επίσης ήταν μία ώρα περίπου (διότι πήγα στις 22:15 και το πρόγραμμα άρχισε στις 23:24) αφόρητου θορύβου από τους εισερχόμενους και αναμένοντας πελάτες μαζί με οριένταλ μουσική που έπαιζε από τα μεγάφωνα και ανακατευόταν με φρικτό τρόπο με το βουητό των φωνών.
Έζησα κι έναν πονοκέφαλο.
Για να μη παρεξηγούμαι, θέλω να πω πως όλο το προσωπικό του Κυττάρου είναι ευγενέστατο και περιποιητικότατο. Προχτές όμως έκατσε μία στραβή και δεν γινόταν να κάνω τη δουλειά μου χωρίς να ακούω κ.λπ.

Τελικά αξίζει να πάω;
Παύλα θα απαντήσω, όπως καταλαβαίνεις.

ΟΙ ΜΟΥΣΙΚΟΙ:
Χαΐνηδες: Δημήτρης Αποστολάκης, Δημήτρης Ζαχαριουδάκης, Μαρία Κώτη, Περικλής Τσουκαλάς, Αλέξης Νόνης, Αντώνης Σκαμνάκης
Καραγκιοζοπαίχτης: Άθως Δανέλλης.
Ακροβάτες-χορευτές: Camilo Betancor, Χριστίνα Σουγιουλτζή
Μουσικοί: Μιχάλης Νικόπουλος, Γιώργος Μακρής

Γεωργία Λαιμού.
Ησουν κι εσύ εκεί; Πες μου τι είδες μ' ένα mail...: [email protected]