Lounge Nύχτες στο L'Atelier-Αγροτικόν

08.01.2002
Σε μία ήσυχη γωνιά στου Ψυρρή, βρίσκεται το L'Atelier-Αγροτικόν έτοιμο να σας υποδεχτεί με ανανεωμένο αέρα και lounge διάθεση. Ο chef Zan Yves Carattoni κάνει το πρώτο του βήμα στον κόσμο των επιχειρήσεων, ως συνιδιοκτήτης του εστιατορίου και σας περιμένει για να δοκιμάσετε τις πρωτότυπες γευστικές δημιουργίες του.
Σε μία ήσυχη γωνιά στου Ψυρρή, βρίσκεται το L'Atelier-Αγροτικόν, ένα εστιατόριο με lounge διάθεση. Ο chef Zan Yves Carattoni- ο οποίος κάνει και το πρώτο του βήμα στον κόσμο των επιχειρήσεων, ως συνιδιοκτήτης του εστιατορίου- σας περιμένει για να δοκιμάσετε τις πρωτότυπες γευστικές δημιουργίες του.

Σε ένα χώρο που δένουν αρμονικά το ξύλο με τους άνετους καναπέδες και την μεγάλη μπάρα για ποτά, το L'Atelier-Αγροτικόν προσφέρει πιάτα που συνδυάζουν τις ευρωπαϊκές τάσεις με τα γνήσια ελληνικά υλικά. Από τα πιάτα του ξεχωρίζουν το καρέ αρνιού σχάρας με σάλτσα από βύσσινα και κρέμα φέτα ενώ για τους λάτρεις των θαλασσινών υπάρχει σολομός σχάρας με μανούρι και σάλτσα από κόκκινο κρασί. Για επιδόρπιο, δοκιμάστε την κλασική, αλλά και την εντυπωσιακή εκδοχή της γαλλικής creme brulee.

Απαλή μουσική θα συνοδέψει το γεύμα σας, ενώ η μικρή αλλά αντιπροσωπευτική ποικιλία ελληνικών κρασιών, θα συμβάλλει στο παιχνίδι των εντυπώσεων.

Bar-restaurant ''L'Atelier-Αγροτικόν'' : Σαρρή 48 & Τουρναβίτου 6
Τηλέφωνο: 3240121
Ανοικτό: Καθημερινά εκτός Δευτέρας και Κυριακής
Τιμή κατ' άτομο: 10-12.000 δρχ/ 30-35 ευρώ