''Άγριες Διαθέσεις'' στο Δημοτικό Θέατρο Νεάπολης

04.01.2002
Μια σύγχρονη αμερικανική κωμωδία με γρήγορους ρυθμούς είναι το έργο "Αγριες Διαθέσεις" του Τζον Τόμπιας που ανεβάζει το Δημοτικό Θέατρο Νεάπολης σε συμπαραγωγή με το Κ.Θ.Β.Ε., από τις 26 Δεκεμβρίου. Μια παράσταση που πραγματεύεται με πολύ χιούμορ και σαρκασμό τις διαπροσωπικές σχέσεις των ανθρώπων.
&00 Μια σύγχρονη αμερικανική κωμωδία με γρήγορους ρυθμούς είναι το έργο "Αγριες Διαθέσεις" του Τζον Τόμπιας που ανεβάζει το Δημοτικό Θέατρο Νεάπολης σε συμπαραγωγή με το Κ.Θ.Β.Ε., από τις 26 Δεκεμβρίου. Μια παράσταση που πραγματεύεται με πολύ χιούμορ και σαρκασμό τις διαπροσωπικές σχέσεις των ανθρώπων.

Το έργο
Ο κύριος και η κυρία Γκρίφιν, επιτυχημένοι στην αμερικανική κοινωνία, αντιμετωπίζουν προβλήματα στον γάμο τους. Διαβάζοντας ένα εγχειρίδιο "υγείας και ευτυχίας" με τίτλο "Ζήστε τη φαντασία σας", αποφασίζουν να εμπλουτίσουν την προσωπική τους ζωή εφαρμόζοντας αυτά που αναφέρει το βιβλίο. Το αποτέλεσμα είναι να εμπλακούν σε τραγελαφικές καταστάσεις με τους γύρω τους και να εξευτελιστούν ηθικά και σωματικά.

Οι συντελεστές
Η μετάφραση και η σκηνοθεσία της παράστασης είναι του Γιώργου Κιουρτσίδη, τα σκηνικά και τα κοστούμια της Αννας-Μαρίας Αγγελίδου, η μουσική του Παναγιώτη Λάμπη και οι φωτισμοί του Γιώργου Ταρκάση.
Βοηθός σκηνογράφου είναι η Αθηνά Πουρέα, ενώ η εκτέλεση των σκηνικών έγινε από την Εθελοντική Εργασία Θεσσαλονίκης.
Πρωταγωνιστούν οι ηθοποιοί: Χριστόδουλος Στυλιανού, Μαρία Αλβανού, Κώστας Γακίδης, Μιχάλης Γούναρης, Βίκυ Κανάκη, Ρούλα Αγγελίδου.

Παραστάσεις: Πέμπτη-Σάββατο 21.00
Κυριακή 19.30
Τιμές εισιτηρίων: 3000, 2000 (φοιτητικό)