Γιορτές για δύο!

19.12.2001
Τα πρώτα μας Χριστούγεννα μαζί φέτος και δυστυχώς δουλεύουμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Πάλι καλά που πήραμε την παραμονή άδεια από τη "σημαία" και μπορούμε επιτέλους να πάμε για ψώνια. Το μεσημέρι της παραμονής των Χριστουγέννων λέω να του κάνω το τραπέζι στο Ζείδωρον, τόσα λεφτά θα έχει δώσει πριν. Ακουσα ότι έχει φοβερές ποικιλίες και καλό κρασί, ενώ αν βρούμε τραπέζι στη σοφίτα θα είναι ειδυλλιακά.
Τα πρώτα μας Χριστούγεννα μαζί φέτος και δυστυχώς δουλεύουμε μέχρι την τελευταία στιγμή. Πάλι καλά που πήραμε την παραμονή άδεια από τη "σημαία" και μπορούμε επιτέλους να πάμε για ψώνια. Εγώ, αυτός και η πιστωτική του κάρτα! Τι στο καλό ... λίγο καιρό είμαστε μαζί και δεν νομίζω να μου αρνηθεί:
1. Ενα καλό φόρεμα για το ρεβεγιόν
2. Σκέτο θα το φορέσω; Να μη ρίξω ένα κόσμημα πάνω μου;
3. Ασορτί γόβες
4. Ένα αρωματάκι 100ml και φυσικά και την αντίστοιχη κρέμα σώματος

Το μεσημέρι της παραμονής των Χριστουγέννων λέω να του κάνω το τραπέζι στο Ζείδωρον, τόσα λεφτά θα έχει δώσει πριν. Ακουσα ότι έχει φοβερές ποικιλίες και καλό κρασί, ενώ αν βρούμε τραπέζι στη σοφίτα θα είναι ειδυλλιακά.

Ρεβεγιόν έχουμε κανονίσει να κάνουμε στο Beau Brummel στην Κηφισιά μέσα σε ατμόσφαιρα χλιδής. Αλλωστε κάπου πρέπει να δείξω και το καινούριο μου φόρεμα!

Το απόγευμα των Χριστουγέννων έχουμε κλείσει εισιτήρια για τη παράσταση "Λούλου" στην Αθηναϊδα με την Νατάσα Καλογρίδη. Λένε ότι είναι μία από τις καλύτερες παραστάσεις της χρονιάς.

Την παραμονή της Πρωτοχρονιάς αν δεν μαζευτούμε κάπου για χαρτί και αν δεν έχει αυτοκτονήσει η πιστωτική του απ' το glamour ο καινούριος χρονος θα μας βρει στην Ιερά Οδό, όπου τραγουδά η Καιτούλα με τον Τερζή.