Ρεβεγιόν στο Etrusco του Αndromeda Hotel

05.12.2001
Θα περάσετε τις γιορτές στο ''κλείνον άστυ'';΄Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να στερήσετε από τον εαυτό σας μια βραδιά γεμάτη πολυτέλεια και glamour ατμόσφαιρα. Για εσάς που αναζητάτε ένα χώρο διαφορετικό για τον βράδυ των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το Etrusco restaurant του Αndromeda Hotel σας προσκαλεί σε μια luxury βραδιά με εορταστική διάθεση και ξεχωριστό στυλ.
Θα περάσετε τις γιορτές στο ''κλείνον άστυ''; Αυτό δε σημαίνει ότι πρέπει να στερήσετε από τον εαυτό σας μια βραδιά γεμάτη πολυτέλεια και glamour ατμόσφαιρα. Για εσάς που αναζητάτε ένα χώρο διαφορετικό για τον βράδυ των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, το Etrusco restaurant του Αndromeda Hotel σας προσκαλεί σε μια luxury βραδιά με εορταστική διάθεση και ξεχωριστό στυλ.

Το Αndromeda Hotel ξεχωρίζει για το boutique style, το οποίο μας παραπέμπει σε αντίστοιχα ξενοδοχεία του εξωτερικού. Το exclusive restaurant Etrusco, με κουζίνα κατά βάση Μεσογειακή, φημίζεται για την κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα και αποτελεί μια απολαυστική εμπειρία για λίγους και εκλεκτούς.

Το εορταστικό μενού ξεκινά από την παραμονή των Χριστουγέννων, με εκλεκτές γεύσεις, όπως καρπάτσιο πάπιας με αρωματισμένες πατάτες και βινεγκρέτ κίτρου ή σορμπέ λεμονιού αρωματισμένο με σαμπάνια ''Moet & Chandon''.

Για τη βραδιά των Χριστουγέννων θα υπάρξει μπουφές με μεγάλη ποικιλία γεύσεων. Ανάμεσα σε άλλα, θα έχετε τη ευκαιρία να δοκιμάσετε καβουροσαλάτα, σαλάτα cecare με ψητό κοτόπουλο, ζαμπόν παρμάς με δενδρολίβανο και κρασί μαδέρα, γαλοπούλα γεμιστή, ελάφι ρολό μπραιζέ με πατάτες ντουσέζ και σως άγρια φρούτα του δάσους. Για επιδόρπιο θα δοκιμάσετε οπωσδήποτε τον κορμό χριστουγέννων με γέμιση κάστανου και βέβαια την τούρτα χριστουγέννων.

Η παραμονή Πρωτοχρονιάς περιλαμβάνει ένα ακόμη εκλεκτό γεύμα ενώ για την Πρωτοχρονιά θα ακολουθήσει και πάλι εορταστικός μπουφές, με νέους γευστικούς συνδυασμούς, όπως ορτύκια με σάλτσα σόγιας ή μπούτι αγριογούρουνο με αρωματικά βότανα, ενώ για επιδόρπιο, εκτός από την καθιερωμένη βασιλόπιτα, μπορείτε να δοκιμάσετε το κανταίφι με ινδοκάρυδο κρέμα και φιστίκι Αιγίνης.

Μια βραδιά στο Etrusco του Αndromeda Hotel, στην Αθήνα ή την Θεσσαλονίκη, είναι σίγουρο ότι θα σας μεταδώσει την ατμόσφαιρα που αρμόζει για τις φετινές γιορτές.

Etrusco Restaurant, Andromeda Hotel Αthens: 22 Τιμολέοντος Βάσσου, Πλατεία Μαβίλλη
Τηλέφωνο: 6415000
Τιμή κατ΄ άτομο: Παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, 25.000 δρχ/ 74 ευρώ, Χριστουγεννιάτικος και Πρωτοχρονιάτικος μπουφές 20.000 δρχ/59 ευρώ