Χιπ χοπ Pockemon Crew

25.06.2007
Οχτώ χορευτές χιπ χοπ της ομάδας 'Pockemon Crew' αφηγούνται μέσα από τις απίστευτα δεξιοτεχνικές τους κινήσεις την ιστορία και τον κοινωνικοπολιτικό προβληματισμό τους.
Τι: Ομάδα χιπ χοπ Pockemon Crew, 'C’ est ça la vie!?'
Που: Τεχνόπολις, Γκάζι
Πότε: 28 Ιουλίου, 21:00
Εισιτήρια: €20, €10 (Μειωμένο)
Σχετικοί Σύνδεσμοι: www.cityofathens.gr

Η προπώληση των εισιτηρίων αρχίζει στις 7 Ιουλίου.

Πώς βλέπουν τη ζωή τα παιδιά που επιδίδονται στο χιπ-χοπ; Τη δική τους άποψη μάς μεταφέρουν με την παράσταση 'C’est ça la vie!?' τα μέλη της λυονέζικης ομάδας Pockemon Crew, που ξεκίνησαν αρχικά στο δρόμο, συνέχισαν στις καμάρες της Όπερας της Λυόν, και δεν άργησαν να απογειωθούν: πρωταθλητές Γαλλίας στο χιπ-χοπ το 2003, πρωταθλητές Ευρώπης το 2004.

Με άλλα λόγια, μια πραγματική καθιέρωση. Σήμερα, παρότι απέχουμε χρόνια από την πρώτη τεράστια ανάπτυξη που γνώρισε το χιπ-χοπ σαν κοινωνικό και πολιτισμικό κίνημα με φόντο τα υποβαθμισμένα προάστια των γαλλικών μεγαλουπόλεων, οι ομάδες έχουν πολλαπλασιαστεί και το χιπ-χοπ πέρασε από το δρόμο στη σκηνή.

Σε ένα τέτοιο πλαίσιο και με σκηνικό την προβολή βίντεο, οι οχτώ χορευτές μάς αφηγούνται μέσα από τις απίστευτα δεξιοτεχνικές τους κινήσεις την ιστορία τους και τον κοινωνικοπολιτικό προβληματισμό τους. Ρυθμός, ενέργεια, ευελιξία και πρωτίστως ομαδικό πνεύμα είναι το γερό αντίδοτο που προσφέρουν στη δύσκολη πραγματικότητα που μας περιβάλλει.

Ερμηνεύουν: Ali Ramdani, Moncef Zébiri, Douniel Fghani, Rodolphe Gasnier, Georges Fagbohoun, Riyad Fghani, Yann Abidi, Brahim Zaïbat
Μουσική: Christophe Rudel
Φωτισμοί: Yves Caizergues
Βίντεο: Jacinto Carvalho, Yoan Chiarramonte
Κοστούμια: Chantal Cloupet